Upoznajte ljubimca poznatog dizajnera Marca Jacobsa

Upoznajte ljubimca poznatog
dizajnera Marca Jacobsa

Instagram je prepun profila s kućnim ljubimcima. Naime, era petfluencera traje već neko vrijeme, a vlasnici zadovoljno trljaju ruke jer zabava se lako pretvara u unosan posao. U slučaju Marca Jacobsa to zasigurno nije bio slučaj jer dizajner je planetarno poznat, no znate li za njegovog preslatkog mezimca? Njegovo ime je Neville Jacobs, a na svom profilu ima više od dvjesto tisuća pratitelja. Bull terijer je pasmina koja je posebna po mnogočemu, a postoje i brojne predrasude o ovim psićima. U nastavku upoznajte mezimca poznatog dizajnera i nešto više o bull terijer psima kao kućnim ljubimcima.

Bull terijer Neville Jacobs

Marc Jacobs jedan je od najpoznatijih svjetskih dizajnera čije kreacije nose poznati i slavni. Svoju ljubav prema psima ne krije i ponosan je vlasnik psića pasmine bull terijer. Uz njega, Marc ima još dva četveronožna prijatelja i trojac se odlično slaže. Neville, baš kao što je bilo i za očekivati živi život na visokoj nozi.

Kamo god krene, zahvaljujući vlasniku uživa pravi kraljevski tretman, a njegova svakodnevica kod kuće izgleda sasvim uobičajeno za jednog psa. Ovo nije još jedan profil na kojem ćete gledati slike psa u raznim životnim situacijama. Naime, humanitarna nota Instagram profilu psića slavnog dizajnera podarila je jednu sasvim novu razinu i hvale vrijednu notu.

The Sato Project

Naime, Marc Jacobs iz ljubavi prema psima pokrenuo je divan projekt The Sato Project. O čemu se radi? Projekt je posvećen zlostavljanim, napuštenim i napuštenim psima u Puerto Ricu. Pokrenuo ga je 2011. i privukao je veliki interes javnosti, a i brojni poznati podržali su njegov pothvat. Do danas je spašeno više od tri tisuće pasa, diljem Amerike, a pretežite na obalama gdje se javlja problem uginulih mezimaca svih vrsta. Ako ste ikad sreli bull terijera, jedno je sigurno – nije prošao nezapaženo. Engleski bull terijer plijeni pažnju gdje god se pojavio svojim izgledom zbog specifičnog oblika njuškice. No, bez obzira na pojavu, izrazito je nježan prema djeci i dobar je izbor za obitelj. No ipak potreban mu je odvažan vlasnik kako bi bio dobro dresiran već od najranije dobi.

 

Foto: Instagram (@nevillejacobs)

 

 

Učitati još
Zatvori