Festival Biljke i svirke ove godine na Tuškancu

Festival Biljke i svirke ove
godine na Tuškancu

biljke-i-svirke

Nakon prošlogodišnjeg izdanja održanog u Botaničkom vrtu, Biljke i svirke ove će se godine održati od 29. lipnja do 2. srpnja. U malu glazbenu oazu pretvorit će još jednu gradsku lokaciju  – park Tuškanac.

Biljke i svirke tako će ponovno u neobičnoj koncertnoj dvorani na otvorenom ugostiti klavire, violine, gitare, trube, harfe, marimbe, vibrafone i saksofone. Oni će nekoliko dana za redom svirati biljkama i slučajnim ili namjernim prolaznicima.

Interaktivni glazbeni festival

Posjetitelji ovog drugog po redu interaktivnog glazbenog festivala i ovoga će puta, okruženi prirodom i u ležernoj atmosferi, u večernjim satima moći uživati u poznatim klasičnim, jazz i rock skladbama. Tijekom dana pak, mogu odvažno sami zasvirati pred publikom.

biljke-i-svirke-2

 

“Park Tuškanac idealna je lokacija za Biljke i svirke s obzirom na to da će netaknuta šuma i predivan glazbeni paviljon u duhu kasne romantike 19. stoljeća u samom centru grada zasigurno djelovati inspirativno na sve posjetitelje i glazbenike.” – izjavila je organizatorica Ivana Gladović.

Također, ovogodišnje izdanje predstavit će novi program pod nazivom Obiteljski doručak na Tuškancu kojeg će popratiti dječji orkestri. Događanje će biti besplatno za sve posjetitelje.

Više informacija dostupno je na Facebook stranici.

Učitati još
Zatvori