Beberusha su precool nosiljke koje obožavaju svi novopečeni roditelji
Beberusha su precool nosiljke koje obožavaju svi novopečeni roditelji

Beberusha su precool nosiljke koje
obožavaju svi novopečeni roditelji

Dobili ste bebu i sada ste spremni s njom za duge proljetne i ljetne šetnje. Ono što ćete prvo potražiti su dodaci koji će vam to i olakšati. Jedan od njih dolazi iz radione para Anje i Strahinje o kojima smo pisali u našem članku Whatifness: pogledajte prekrasnu kuću koju su nomadi Anja i Strahinja izgradili u samo 40 dana. Sada su na “svijet donijeli” Beberushu, kuk nosiljku u koju su se roditelji u regiji zaljubili na prvu. Čuli smo se s njima kako bi nam pobliže objasnili ovaj fantastičan proizvod. 

  • Što je Beberusha?

Beberusha je nosiljka za bebe koja čuva leđa i oslobađa jednu ruku da uz nošenje bebe odradite gomilu stvari, počevši od nunanja, smirivanja plača, spremanja kašica, pranja duda, odlaska do trgovine ili na kavu. Guglanja roditeljskih misterija, slanja mailova, čekiranje Instagrama, slikanje 6526. -te fotografije lijeve trepavice vašeg anđela i sve drugo što morate usput obavljati.

  • Kome je namijenjena? 

Predviđena je za bebe koje mogu samostalno sjediti, dakle negdje od 4 mjeseca života, ali se može i prije toga koristiti, dok sjedite i treba vam potpora za dojenje. Možete je koristiti dokle god je vama udobno, a vaše dijete to želi. Beberusha može izdržati teret čak i prosječnog trogodišnjaka! 

  • Tko stoji iza projekta i kako ste došli na ideju?

Beberushu su na svijet donijeli @Whatifness, Anja i Strahinja, kad su dobili svoje blizance i bilo im je potrebno nešto da im pomogne u svakodnevnoj akciji s njihovim bebama. Partner im je postala Anjina najbolja prijateljica Iva koja je dizajner i tako je nastala njihova verzija kuk nosiljke zvana Beberusha. 

  • Kakve su reakcije?

Sjajne! Ljudi nam pišu da im je Beberusha toliko značajna da uklapaju outfite prema njoj, jer ne izlaze bez nje iz kuće. Kažu da je spas za leđa, da bez pol muke nose svoje bebe različitih uzrasta i da bi prije izašle van bez cipela nego bez Bebebrushe.

  • Je li proizvod održiv ili eko?

Beberusha je u cijelosti napravljena lokalno. Od materijala, preko krojača koji nam šivaju te pakiranja – sve nabavljamo lokalno. Tako da smo sretni što ne zagađujemo okolinu proizvodnjom u nekoj dalekoj drugoj zemlji odakle treba da se avionom ili brodom uveze do nas. Planiramo da čim nađemo odgovarajući materijal, Beberusha bude napravljena od kompletno recikliranog materijala. 

  • Gdje se može nabaviti? Može li se personalizirati?

Može se nabaviti preko Instagrama @beberusha_ , šaljemo u sve zemlje bivše Juge. Ako želite nekoj novoj mami ili tati da kupite Beberushu na poklon, a ne možete da se odlučite za dezen, također postoji i opcija gift card, koju vam odštampanu šaljemo na bilo koju adresu. 

Foto: Beberusha

Učitati još
Zatvori