Journal pets: Art printevi na mačke koje jednostavno želimo imati 
Journal pets: Art printevi na mačke koje jednostavno želimo imati 

Journal pets: Art printevi na mačke koje
jednostavno želimo imati 

Mace su doista posebne životinje, a njihovi vlasnici još posebniji. Takav poseban odnos u kojem su realno mačke vladarice naših života teško se može vidjeti u nekim drugim čovjek – životinja odnosima. No čini se kako i tako sve dobro funkcionira i to još od doba Egipta. Kako imati macu ponekad nije dovoljno svim ljubiteljima maca, detalji u stanu su tu da vas odaju na prvu. Pronašli smo precool art printeve koji će savršeno pristajati u svaki interijer istinskih mačkoljubaca. 

Art printevi 

Kada ne znamo kako urediti naš interijer dodajmo prstohvat umjetnosti. Art printevi i razni uokvireni posteri često su motiv na brojnim zidovima, jer izgledaju nevjerojatno cool, a sami možemo birati koje ćemo motive stavljati unutra. Domaći kreativci izrađuju stvarno predivne, različitih tema, motiva i dizajna, ali ovoga smo puta odlučili zakoračiti u bespuća interneta i na platformi Etsy potražiti one najoriginalnije koje će odobriti i naši ljubimci. 

Personalizirajte printeve

Mnogi od umjetnika na koje smo naišli personaliziraju svoje printeve pa se poigrajte s motivima vaših ljubimaca. Možda baš imate dobru ideju ili fotografiju vaše mace za koju znate da bi savršeno izgledala u nečijoj art izvedbi – prepustite mašti na volju. Bliže se blagdani pa ovo može biti i zgodna ideja za božićni poklon. 

Foto: Etsy

Učitati još
Zatvori