Journal adventski kalendar: Answear poklon bon
Journal adventski kalendar: Answear poklon bon

Journal adventski kalendar:
Answear poklon bon

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x Answear

Blagdani su najljepši kada svojim najmilijima poklonimo odgovarajuće darove. Darove koji dolaze iz srca i koji su u potpunosti personalizirani za njih. Savšrena postaja za kupnju darova ove godine je Answear, a osim bogatog asortimana poklona za muškarce, žene i djecu Answear nudi i razne poklone za uređenje doma i zanimljive gadgete. Ovog puta darujemo jednog od vas s Answear poklon bonom u vrijednosti od 1500 kuna, a kako ga možete osvojiti donosimo u nastavku.

Journal x Answear adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s Answear poklon bonom u vrijednosti od 1500 kuna, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @answear_hr Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 11. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Foto: Sanja Jagatić

Uređenje: JS Atelier

Učitati još
Zatvori