Imamo se čime ponositi. Hrvatska tvrtka u društvu najboljih iz industrije vjenčanja
Imamo se čime ponositi. Hrvatska tvrtka u društvu najboljih iz industrije vjenčanja

Imamo se čime ponositi. Hrvatska tvrtka u društvu najboljih iz industrije vjenčanja

Nedavno je održano još jedno izdanje kongresa luksuznih događaja RSVP i to u Istanbulu, gdje je i domaća poduzetnica Ivana Škrlec predstavila svoj rad na ovoj cjenjenoj pozornici. U Istanbulu, gradu koji spaja kontinente, Ivana je pronašla i novu inspiraciju za projekte na kojima radi, te usvojila nove trendove i prakse u industriji evenata koji su predstavljeni na kongresu.

RSVP je rastuća, ekskluzivna zajednica profesionalca iz industrije vjenčanja i zabave. Istanbul je pružio savršenu kulisu za događaj usredotočen na temu “Povjerenje” – temelj svake trajne veze, u ovom slučaju poslovne.

Altera_RSVP
Ivana Škrlec

Eddie Zaratsian podijelio je svoje znanje

Na kongresu se govorilo o etičkim dilemama do poticanja inkluzivnosti. Između ostalih predavača, ovaj se put istaknuo svojim predavanjem Eddie Zaratsian, koji je podijelio svoju kreativnu etiku, zagovarajući raznolikost u dizajnu kako bi potaknuo inovacije. S više od 30.000 prestižnih događaja u svom portfelju, sa sjedištem u Los Angelesu, njegov je dizajn tražen diljem svijeta i sinonim je za luksuzni stil.

Beskompromisan Eddie organizira evente za brojne poznate osobe uključujući Kim Kardashian, Bradleyja Coopera, Lady Gagu i Stinga, kao i za brendove što su Hermes, Louboutin i Christian Dior. Eddie Zaratsian poznat je po sposobnosti transformacije bilo kojeg prostora u živo umjetničko djelo.

Altera_RSVP
Eddie Zaratsian, Ivana Škrlec, Nadia Duran

Ivana Škrlec dobila je priliku razmijeniti ideje

Sudjelovanje Ivane Škrlec na ovom prestižnom događaju nije bilo samo prilika za promociju i predstavljanje tvrtke Altera, već i za dublje povezivanje sa svjetski priznatim kolegama iz struke, poput Meltem Tepeler, Tonia Breissa, Johnnya Roxburgha, Nadie Duran i Eddiea Zaratsiana, s kojima je razmijenila ideje i iskustava.

Tematske zabave i dalje su najznačajniji trend event industrije. To su potvrdili i eventi u sklopu kongresa poput  „Evil Eye“, živopisne proslave jednog od najpoznatijih simbola zaštite i sreće u Turskoj. Večer je bila mješavina tradicije i svečanosti, dok se posebno istaknuo event Grand Bizarre koji je imao zanimljive, potpuno različite scenografije u svakoj prostoriji vile na Bosporu, a zahvaljujući glumcima koji su se stopili s uzvanicima i zapravo kroz faktor iznenađenja zabavljali prisutne, stvorila se mistična atmosfera, između iluzije i stvarnosti. Cijeli kongres imao je zadatak da pokaže kako event industrija ne poznaje granice.

Ivana Škrlec_Altera
Ivana Škrlec
Altera_RSVP

Altera djeluje u 12 zemalja svijeta

Rental tvrtka Altera djeluje u 12 zemalja svijeta, a nakon ovog kongresa počeli su pregovori o novim suradnjama. Ivanina prisutnost na ovom događaju dodala je još jednu dimenziju stručnosti iz njezinog područja djelovanja, u već bogatu paletu sudionika.

 

Foto: Dominik Robert Balaško

Učitati još
Zatvori