Maštate o vjenčanju u Istri? Organizatorice iz Flammeum Weddings znaju kako sve želje pretvoriti u stvarnost
Maštate o vjenčanju u Istri? Organizatorice iz Flammeum Weddings znaju kako sve želje pretvoriti u stvarnost

Maštate o vjenčanju u Istri? Organizatorice iz Flammeum Weddings znaju kako sve želje pretvoriti u stvarnost

Ukoliko ste trenutno potpuno zaokupirani organizacijom, traženjem inspiracije za svoje vjenčanje kroz razne wedding portale, Pinterest, Instagram, wedding blogove i slično – možda je vrijeme da razmislite o tome da angažirate profesionalce koji će vas uputiti u svaki sljedeći korak.

Agencija Flammeum Weddings

Agencija za organizaciju vjenčanja Flammeum Weddings se bavi organizacijom i koordinacijom destinacijskih i domaćih vjenčanja na području Istre i Kvarnera. Za sve koji bi htjeli biti opušteni i neopterećeni na svome vjenčanju, definitivno bi trebali obratiti pažnju na duo koji stoji iza spomenutog brenda – Eneja Medica-Viola i Sanela Krizmanić. Dvije strastvene i kreativne žene, koje su zajedno stvorile pravu bajku organiziranja vjenčanja osnivanjem agencije Flammeum 2016. godine. Ove poduzetne dame spojile su svoju strast prema vjenčanjima s poslovnom vizijom, stvarajući jedinstvenu i uspješnu priču u svijetu organizacije vjenčanja.

Sanela Krizmanić i Eneja Medica-Viola
Sanela Krizmanić i Eneja Medica-Viola

Profesionalna organizacija vjenčanja

Jedan od ključnih faktora uspjeha njihove agencije Flammeum je njihova sposobnost prilagodbe. Dok su počele s organizacijom destinacijskih vjenčanja koja privlače parove iz cijelog svijeta, zadnjih godina primijetile su rastuću potražnju među domaćim parovima koji također žele iskusiti čaroliju profesionalno organiziranog vjenčanja. Eneja i Sanela brzo su se prilagodile ovom trendu, pružajući visokokvalitetne usluge domaćim i stranim mladencima.

Eneja Medica-Viola i Sanela Krizmanić
Eneja Medica-Viola i Sanela Krizmanić

Veliko iskustvo kao ključ za uspjeh

Kroz godine rada, agencija Flammeum je organizirala više od 200 vjenčanja, svako s posebnim šarmom i jedinstvenošću. Njihova je kvaliteta mogućnost da svako vjenčanje prilagode željama i osobnosti mladenaca. Svako vjenčanje koje organiziraju je priča za sebe, ispričana kroz pažljivo odabrane detalje, tematske dekoracije i jedinstvene ideje. Do realizacije vjenčanja iz snova nailazi se na brojne izazove, a njihovo iskustvo i poznavanje lokalnih dobavljača su se pokazali kao temelji njihovog uspješnog procesa organizacije vjenčanja.

Zašto angažirati organizatora vjenčanja?

Na prvu pomisao, nekima se čini kako je organizator vjenčanja nepotreban trošak ili luksuz koji si ne mogu priuštiti. Također, mnogo budućih mladenaca pretpostavlja kako se organizatori angažiraju samo za luksuzna i velika vjenčanja, ali istina je daleko od toga.

Kako bi zaista razumjeli ulogu organizatora vjenčanja, prisjetite se kako su se nekad organizirala vjenčanja. Nakon objave zaruka, uža i šira obitelj priključuje se planiranju, i svaki član obitelji (mama, tata, sestra, brat, teta, stric, baka itd.) dobiva svoj zadatak. Istovremeno se isprepliću ideje i sugestije svih bližnjih, i postaje teško istaknuti ono što mladenci zaista žele. Tijekom godina mnogo se toga promijenilo, i danas svaki pojedinac ima svoju viziju idealnog vjenčanja. Za nekoga je vjenčanje iz snova malo i intimno okupljanje s nekoliko najbližih osoba, dok je za ostale to i dalje tradicionalno veliko vjenčanje sa svim popratnim običajima.

Organizator vjenčanja je ovdje da vam pomogne ostvariti vašu viziju vjenčanja iz snova – bez obzira na to kako su vjenčanje zamislili vaši roditelji, prijatelji i bližnji. Organizator vam pokušava prenijeti nove, aktualnije ideje što se tiče uređenja, dekoracija, koncepta vjenčanja, lokacija, glazbenika i slično, ali je i tu da sasluša sve vaše ideje, te vas usmjeri ukoliko neke od njih nisu realne, ostvarive, ili da vam sugerira nešto drugo ako to možda ne izgleda onako kako ste zamislili.

„Naše mladenke često su nas u šali znale pitati: ‘Je li normalno što nisam pod stresom? Je li sa mnom sve u redu?’ Ali, ako je vaš zadatak na dan vjenčanja jedino se zabavljati sa svojim voljenima, tada zaista stresu nije mjesto u vašim srcima tog dana. Naš cilj je omogućiti mladencima da se osjećaju kao gosti na svom vjenčanju, te izbjeći da ih sa svih strana napadaju s informacijama, pitanjima, koordinacijom, satnicama i slično”, komentiraju Eneja i Sanela.

Eneja Medica-Viola i Sanela Krizmanić

Istra i Kvarner – savršene destinacije za vaše vjenčanje

Vjenčanje je jedan od najvažnijih dana u životu svih mladenaca, a odabir lokacije igra ključnu ulogu u stvaranju nezaboravnog iskustva. Za početak, preporučujemo usmjeriti se na željenu regiju vjenčanja, te u sklopu iste istražiti potencijalne lokacije za vas. Iako su mogućnosti brojne, uzimajući u obzir vaš broj gostiju, okvirni budžet, preference, te dozvole samih lokacija, biti ćete ograničeni samo na dio lokacija koje ćete moći razmotriti.

Istra – hrvatska Toskana

Istra je regija koja oduzima dah svojom raznolikošću i prirodnom ljepotom. Vjenčanje u Istri je garancija nezaboravnih uspomena. Ako sanjate o vjenčanju uz more, Istra nudi čarobne lokacije i luksuzne hotele s pogledima na more. No, Istra je također dom brojnim prekrasnim vilama i stancijama smještenim u unutrašnjosti. Tradicionalne istarske vile pružaju rustikalnu eleganciju i često su okružene vinogradima i maslinicima. Svi ovi elementi stvaraju jedinstvenu atmosferu koja će vašem vjenčanju dati posebnu notu.

Kulturna baština Istre također doprinosi njezinoj privlačnosti kao vjenčanoj destinaciji. Srednjovjekovni gradovi poput Rovinja, Motovuna, Poreča, Grožnjana… nude prekrasne lokacije za ceremonije i fotografiranje. Istarska gastronomija također je nešto što se ne smije zaboraviti – ponudite svojim gostima ukusnu hranu i vina koja će ih oduševiti.

Kvarner – elegancija i luksuz

Kvarner, smješten na sjevernom dijelu hrvatskog primorja, donosi dozu luksuza i povijesti vašem vjenčanju. Opatija, biser Kvarnera, poznata je po svojim luksuznim hotelima i povijesnim vilama. Mnoge od tih vila datiraju iz doba Austro-Ugarske Monarhije i nude prekrasan ambijent za vašu ceremoniju i prijem.

Uz svoju bogatu prirodnu i kulturnu baštinu, Istra i Kvarner zajedno čine savršene destinacije za vjenčanje. Bez obzira želite li svoju svadbu organizirati uz more, u unutrašnjosti regije ili na otocima, ove regije imaju sve što vam je potrebno za stvaranje vjenčanja iz snova.

S obzirom na višegodišnje iskustvo u organizaciji vjenčanja, Eneja i Sanela garantiraju profesionalnost, te vam mogu uštediti mnogo utrošenog vremena za odabir prave lokacije vjenčanja, adekvatnih dobavljača za vas, a najvažnije od svega, osloboditi vas i vaše bližnje bilo koje koordinacije na dan vjenčanja.

Posjetite galeriju vjenčanja agencije Flammeum i zapratite agenciju na Instagram-u: @flammeumweddings.

Eneja Medica-Viola i Sanela Krizmanić

Niste sigurni želite li vjenčanje na moru, u unutrašnjosti, na otvorenom ili zatvorenom? Imate pregršt pitanja o organizaciji vjenčanja? Je li chic vjenčanje koje ste nedavno vidjeli na portalima ostvarivo s obzirom na vaš predviđeni budžet? Nemate uopće ideju koliki su budžeti vjenčanja? Niste sigurni otkuda krenuti? Ili možda čak trebate pomoć već pri organizaciji zaruka? Kontaktirajte stručni tim Flammeum organizatorica – ostavljamo vas u dobrim rukama.

Foto: Flick Factory (fotografije Flammeum organizatorica), Mihoci studio (fotografije dekoracije)

Učitati još
Zatvori