Zagrebačka događanja: Evo gdje ćemo se zabavljati zadnji vikend u srpnju

Zagrebačka događanja: Evo gdje ćemo se
zabavljati zadnji vikend u srpnju

Ovo ljeto je definitivno jedno od najnepredvidljivijih ikad. Što zbog vremena koje se iz dana u dan mijenja, što zbog aktualne situacije koja nas je sve morala naviknuti na neke nove načine provođenja slobodnog vremena. Iako je većina događanja smanjenog obujma ili čak otkazana, ovaj vikend u Zagrebu ipak vrvi zanimljivim eventima. Evo gdje ćemo se zabavljati zadnji vikend u srpnju.

Fresh from the 90’s | 24/07/20 VIB Garden

Večeras svratite u najljepši vrt u gradu, na terasu Vintage Industrial Bara. Start je od 20 sati a DJ-evi će vas zabavljati megapopularnim hitovima iz devedesetih. Period je to glazbe koja je vrištala s raznih top ljestvica dok ste listali svoj Bravo magazin, održavali na životu Tamagotchija. dok ste igrali Plejku čekajući krene nova epizoda Prijatelja ili Dosjea X… Sluša se Alanis, Madonna, 2Pac, RHCP, Michael Jackson, Beastie Boys, Nirvana i još hrpetina drugih imena koja su označila 90-te godine (…Green Day, Radiohead, Pearl Jam, Oasis, Weezer, Pixies, Jane’s Addiction, Goo Goo Dolls, Garbage, Placebo, Sublime…).

Zelene priče u Muzeju prekinutih veza

Ove nedjelje od 9 sati ujutro dođite na Zelene priče u Muzej prekinutih veza. Razmjena biljki i sjemena, predavanja i radionice kako najbolje brinuti za svoje biljke čekaju vas sve do navečer. “Biljke su sposobne iskusiti čitav spektar emocija, na najneobičniji i najjednostavniji način. One se brane, napadaju, formiraju saveze, love, koketiraju, i komuniciraju o svojim strahovima, patnjama i radostima.” Ovoga ljeta zazelenit ćemo muzej i proslaviti odnos koji imamo s biljkama, kroz seriju ljetnih događanja u kojima su one glavni protagonisti. Dođite i pridružite nam se u prvom zelenom vikendu, stoji u opisu eventa. Cjelodnevni program pogledajte ovdje.

Trapper’s Delight w/ Zub, Supreme Mario & Daweed (Special guests: Dino Blunt x Swanna)

Ako ostajete u Zagrebu i zaželjeli ste se malo trap čagice navratite sutra u Tehnički. Od 17 do 23 sata besplatan je ulaz i prilika da čujete kako stari reperi vrte friški trap. Specijalni gosti i dobro uhodana ekipa odlična su preporuka za vikend zabavu. Program se nalazi na eventu.

Kino Tuškanac na Ljetnoj pozornici Tuškanac

Još do nedjelje na Ljetnoj pozornici Tuškanac gostuje kino Tuškanac sa svojim odličnim filmskim naslovima.

  • Petak, 24.07.
  • 21:30 Apokalipsa danas: Final Cut / Apocalypse Now: The Final Cut (1979/2019), 183′
  • Subota, 25.07.
  • 21:30 Božanstveni dani / Days of Heaven (Terrence Malick, 1978) 94′
  • Nedjelja, 26.07.
  • 21:30 Ponoćni kauboj / Midnight Cowboy (John Schlesinger, 1969), 113′

Svi su filmovi titlovani, karta je 30 kuna a može se kupiti na dan projekcije.

Događanja u Art parku

Večeras se #HookandCookFestival konačno vraća u metropolu i to u Art park. Uživajte u fuziji morske street food hrane i dobre zabave. Hook and Cook je koncept koji spaja ribolov, dobru hranu i probranu glazbu. Za dobar groove na otvaranju, pobrinut će se resident DJ Your Name iz Legalize Lambada kolektiva. Njegov prepoznatljiv “zvook” nezaobilazan je dio njihovih događaja. U subotu se na istom mjestu vratite u omiljenu prošlost Zagreba na eventu “Ljeto je u Parku”. Vratite se u Zagreb sredinom prošlog stoljeća, u vrijeme kada je javno kupalište na Savi bilo pravi pravcati hit! Osim zbog sunčanja i osvježenja od ljetnih vrućina, dolazilo se ovdje udvarati, klafrati i pokazati. O ovom zanimljivom periodu u životu grada, priča i etiketa na pivu Ljeto u Zagrebu, kojim ćete se moći osvježiti u hladovini najljepšeg zagrebačkog parka – Art Parka u subotu, 25.7. na tematskom tulumu – pokušat ćemo oživjeti upravo taj period u prošlosti našeg grada – glazbom, stajlingom i atmosferom. Osim finog, hladnog pivskog osvježenja, pripremamo i glazbeni vremeplov s najboljom glazbom 50-ih i 60-ih godina koju vam bira DJ Kuna.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori