Art park kampiranje na Ribnjaku: Omiljena ljetna umjetnička manifestacija ponovno stiže u Zagreb

Art park kampiranje na Ribnjaku: Omiljena ljetna umjetnička manifestacija ponovno stiže u Zagreb

Projekt Art park i ovo ljeto provodi na Ribnjaku, i to na novoj lokaciji – ispod Katedrale, kod prvog ulaza u Park preko puta Langovog trga. Nova livada bit će idealno mjesto za Art park kampiranje na Ribnjaku. Vikend otvorenja 23., 24. i 25. lipnja uvest će sve posjetitelje u osmo izdanje manifestacije koja će zagrebačkoj publici sve do 15. srpnja nuditi dobar ljetni plan, mjesto za druženje i opuštanje u centru grada, ali i priliku za sudjelovanjem u besplatnom društvenom programu.

art park
art park

Osmo izdanje Art parka donosi impresivan program

Art park kamp na Ribnjaku se otvara u petak, 23. lipnja, koncertom benda Rhythm Mafia. Bend čine sjajni glazbenici Luka Čapeta, Josip Šustić, Jakša Perković i Daniel Kadijević. Atmosferu prije i nakon koncerta finim plesnim ritmovima dodatno će zagrijati Jeff Jarunsky. U subotu, 24. lipnja u Art park konačno stiže DJ Pepi Jogarde. Nedjelja, 25. lipnja je rezervirana za Late Lunch w/Munchy koji će pripremati ukusne lagane zalogaje. Glazbeno popodne bit će dobar uvod u Super Cabaret Show s početkom u 19 sati kada livadu Art park kampa zauzimaju tri sjajna međunarodna umjetnika iz Latinske Amerike. Chaly Man iz Venezuele vodit će ovaj cirkuski cabaret te donijeti mnogo zabavnih trikova koji će publiku nasmijati do suza. Vicente iz Čilea stići će na svom monociklu i žonglirati dok će Juan Pablo BMX, profesionalni vozač BMX-a iz Kolumbije, izvoditi nevjerojatne akrobacije na biciklu. Program je namijenjen djeci i odraslima.

art park
art park

Također, vikend otvorenja bit će prilika za proslavu nove Art park pivo etikete koju prvi puta potpisuje dama – sjajna umjetnica Klarxy. Pitak ljetni Vienna lager proizašao iz pivske kuhinje Pivovare Medvedgrad. Bit će sjajna pratnja kroz program Art park kampiranja na Ribnjaku koji se nakon vikenda nastavlja svakodnevno. Od 16 sati do ponoći.

art park
art park

Savršeno ljeto uz Art park

U ponedjeljak, 26. lipnja započinje i filmski program, ove godine odabran u suradnji s Festivalom tolerancije. U 21 sati ga otvara fantastičan film Helmut Newton: Perverzija i ljepota. Film o jednom od velikih majstora fotografije koji se proslavio istražujući žensku formu. Njegov kultni status nastavio je živjeti dugo nakon njegove tragične smrti u prometnoj nesreći u Los Angelesu 2004. Slijedit će ga još dvije filmske projekcije 3. i 10. srpnja.

art park
art park
art park

U naredna tri tjedna posjetitelji mogu očekivati i besplatne kreativne radionice za velike i male. Zatim veliki Pink Buvljak 30. lipnja, doručak s Frühstück ekipom 1. srpnja te mnogo dobre glazbe i nastupi izvođača kao što su Cura i dečko 7. srpnja, Sicko Disco 8. srpnja i drugi.

art park

Projekt se održava uz podršku Turističke zajednice grada Zagreba, Grada Zagreba, Ministarstva kulture te podršku prijatelja i sponzora Festivala kao što su Pivovara Medvedgrad, DEPT Agency, JUB boje i lakovi, Graffitishop.hr, Acer Hrvatska, Festival tolerancije.

Detaljne informacije pratite putem službenih Facebook i Instagram profila.

Foto: Art Park

Učitati još
Zatvori