Zavirili smo u Rihannin luksuzni dom u Hollywoodu
Zavirili smo u Rihannin luksuzni dom u Hollywoodu

Zavirili smo u Rihannin luksuzni
dom u Hollywoodu

Brojne poznate zvijezde svoj privatni život uspješno kriju od javnosti te rijetko imamo priliku zaviriti u unutrašnjost njihovih domova. Priliku da zavirimo u dom pjevačice Rihanne dobili smo isključivo jer se ona odlučila na prodaju istoga. Za luksuzno imanje na obroncima Hollywooda anonimni je kupac  izdvojio 48 milijuna kuna. No,  pjevačica na ovoj prodaji nije ostvarila profit jer je za isto prije pet godina kupila za nešto više od 50 milijuna kuna.

Rihanna kuća
Rihanna kuća

Posjed se nalazi u Hollywood Hillsu, jednoj od najreprezentativnijih rezidencijalnih četvrti Los Angelesa. Sastoji se od glavne kuće, kuće za goste te prostranog dvorišta s bazenom i vrtom uređenom u španjolskom stilu. Glavna kuća, također izvedena u španjolskom stilu, uključuje osam spavaćih soba, deset kupaonica, kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak.

Rihanna kuća
Rihanna kuća

Fotografije interijera otkrivaju kako u uređenju prevladavaju smirujući i pročišćeni neutralni tonovi. Suša je to suprotnost eklektičnom modnom stilu po kojem je Rihanna nadaleko poznata. Interijer donosi kombinaciju drvenih i kamenih elemenata, a ovaj spoj sjajno je izveden u kuhinjskom prostoru u kojem vizualno dominira mramorni otok.

Rihanna kuća
Rihanna kuća

Prilikom boravka u ovoj urbanoj vili, Rihanna je imala priliku uživati i u kućnom kinu i kazalištu. Jedna od osobitosti ovog doma je i prostorija specijalno osmišljena za zabavna kućna druženja te opremljena raznovrsnim društvenim igrama . Također, u sklopu njezinog nekadašnjeg doma nalazi se i privatna teretana.

Rihanna kuća
Rihanna kuća

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori