Obožavamo ovaj art stan u Hamburgu
Obožavamo ovaj art stan u Hamburgu

Obožavamo ovaj art stan u Hamburgu

Na Instagramu redovito pronalazimo inspiraciju kada govorimo o uređenju interijera, ali i jednostavnim životnim savjetima koji naš život čine ugodnijim. Jedan od Instagram profila koji obožavamo je i @sansnovazuhause. Ovaj profil kreativke iz Hamburga uvijek nas iznova iznenadi svojom neopisivom estetskom lakoćom. Pastelne i nježne boje, umjetnička djela, restaurirani namještaj, detalji koji odišu profinjenošću. Sve to odlike su ovog Instagram profila.

Art stan u Hamburgu

Kako izgleda jedan mladenački art stan u Hamburgu? Pa upravo ovako kako možemo vidjeti na ovom Instagram profilu. Visoki stropovi, prostrane prostorije i minimalističko uređenje u kojem prevladavaju detalji. Savršen je primjer kako kombinirati jednostavne dizajnerske komade uz umjetnička djela i craft predmete. S daškom boho romantike, koja se odlikuje primjerice velikim tepihom ili pak romantično svježe cvijeće u bijelim vazama – sve to daje poseban i unikatan štih cijelom prostoru.

Kako s malo učiniti mnogo?

Glavnom prostorijom dominira veliki stari neobojeni zid čija se estetika savršeno uklapa u rustikalni štih, a štukature koje dominiraju prostorijama daju cijelom stanu poseban aristokracijski moment. Interijer naravno ne može bez nezaobilaznih biljaka, pa se tako ondje našla i omiljena monstera. Jednostavan i minimalistički pristup uz pomno birane detalje čini savršeni sklad i ovaj stan totalno poželjnim za useljenje.

Učitati još
Zatvori