U Zari Home pronašli smo najslađe čaše za martini
U Zari Home pronašli smo najslađe čaše za martini

U Zari Home pronašli smo
najslađe čaše za martini

Zara Home izbacila je novu kolekciju posuđa i pribora za stol koji su nas oduševili svojim preslatkim dizajnom i detaljima. No sigurno će razveseliti i one najmlađe, posebice sa simpatičnim žličicama s detaljima povrća i razigranim slamčicama.

Već smo navikli da čim ugledamo novu Zara Home kolekciju, odmah ju poželimo imati do zadnjeg komada, bila to kolekcija za kuhinju, spavaću sobu ili kupaonicu. Ova kolekcija ističe se zanimljivim detaljima, a nas su privukle čaše za martini od borosilikata u dvije nijanse – ružičastoj i oker.

Zara Home čaša za martini ružičasta
Zara Home čaša za martini

Preslatke čaše za martini

No ono što nam je posebno zapelo za oko jest jedan detaljčić u čaši inspiriran maslinama koje idu u ovo klasično piće. Napravljeni od istog materijala i boje kao i čaše, savršeno se uklapaju u cjelokupni dizajn te ove češe pretvaraju u presladak detalj za jesenska večernja druženja.

Zara Home ružičasta čaša za martini
Zara Home čaša za martini 2

Ništa bez slamčica

Da bi vaša druženja bila potpuna, pobrinite se do zadnjeg detalja. Osim čaše za martini, dobro dođu i slamčice kako ne biste razmazale ruž. Svakako, one daju i jednu dozu elegancije.

Zara Home slamčica
Zara Home slamčica 2
Zara Home slamčice 2
Zara Home slamčice 3

Desert dolazi na kraju…

Međutim, druženja nisu potpuna bez slatkog deserta. Uz preslatke žličice različitih boja iz Zara Home kolekcije, on će biti još slađi. Ove za sladoled svojim su nas retro dizajnom vratile u djetinjstvo.

Zara Home žličice za sladoled
Zara Home žličice 2
Zara Home žličice

Isplanirajte druženje do zadnjeg detalja

Zara Home mislila je na sve, pa tako i na detalje poput označivača za čaše, držače za ubruse te isto tako da naše tijelo mora ostati hidrirano. Uz staklenu bocu za vodu sa slovima savršeno se uklapaju isto takve čaše – iz koje će voljeti piti i najmlađi članovi obitelji.

Zara Home boca za vodu
Zara Home boca za vodu
Zara Home čaša za vodu
Zara Home oznaka za čaše 2
Zara Home oznaka za čaše
Zara Home komplet za ubruse
Zara Home komplet za ubruse 2

Sve u svemu, nakon pogleda na ovu kolekciju ne znamo što bismo prvo naručili. No u jedno smo sigurni, ovi detalji savršeno će upotpuniti jesenska druženja i svaki stol učiniti zanimljivijim.

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori