Čaše koje viđamo na Instagramu napokon smo pronašli u Pepcu
Čaše koje viđamo na Instagramu napokon smo pronašli u Pepcu

Čaše koje viđamo na Instagramu
napokon smo pronašli u Pepcu

Dolaskom toplijih dana sve što želimo jest uživati na suncu i omiljenom napitku. Netko dan započinje sa šalicom tople kave, netko preferira cappuccino, netko čaj, a netko dan ne može zamisliti bez smoothieja ili omiljenog voćnog soka. Kako bilo, svoj napitak volimo popiti iz omiljenih nam šalica. Međutim, posljednji trend nisu klasične keramičke šalice, već staklene rebraste čaše koje su idealne za ovaj napitak. Rebraste čaše idealne su za ledenu kavu s kockicama leda i pjenom, a njihov poseban dizajn učinit će vaš napitak još ljepšim i instagramičnijim.

Rebraste čaše

Svakako posebnost leži upravo u tim vertikalnim linijama koje im daju jedan sofisticiran i šik izgled. U svakom slučaju riječ je o zgodnim i jednostavnim čašama s modernim twistom koji ove čaše čini estetski privlačnima. Stoga nam je jasno zašto su one postale veliki trend.

Uz malo truda, vaš će napitak izgledati kao iz kafića. Poslužite kavu uz omiljenu slasticu, kroasan ili keks i uživajte u okusima. Ove rebraste čaše osim što izgledaju elegantno, uklopit će se u svaki interijer. Jednostavan dizajn i tekstura čini ih toliko primamljivima. Stoga ove sezone umjesto običnih staklenih čaša glatke površine biramo ove.

Pepco ima najpoželjnije čaše

U posljednje vrijeme naš TikTok i Instagram feed prepravile su ove trendi rebraste čaše koje i sami želimo u svojim domovima, stoga smo se bacili u potragu i pronašli slične u Pepcu. U njegovoj ponudi možete pronaći dvije verzije – niske čaše i one na stalku. Ono po čemu se izdvajaju jest žuta boja – idealna za prve proljetne sunčane dane. Bilo da želite uživati u ledenoj kavi ili večernjem druženju s prijateljima uz omiljeni koktel, poslužite napitak u ovim čašama i uživate sa stilom.

Pepco rebraste čaše
Pepco rebraste čaše na stalak

Foto: Pepco, Instagram (@mrskunz_, @allaboutyourglow)

Učitati još
Zatvori