Volite Espresso Martini? Onda su ove mirisne svijeće kao stvorene za vas
Volite Espresso Martini? Onda su ove mirisne svijeće kao stvorene za vas

Volite Espresso Martini? Onda su ove mirisne
svijeće kao stvorene za vas

Ako ste obožavatelji kave, onda sigurno bez nje ne možete zamisliti dan. Kava vam je prva stvar s kojom započinjete jutro, a na poslu u toku dana popijete još jednu. No, kad završite s poslom, sigurno poželite popiti nešto malo žešće. Tu uskaču kokteli s kavom koji imaju savršen omjer omiljenog toplog napitka i alkohola. Jedan od njih je i popularan espresso martini koji je osvojio društvene mreže.

Espresso Martini svijeće

S obzirom na to da je vikend rezerviran za opuštanje i odmor, pripremite jedan koktel s kavom i uživajte u ostatku dana! A kako bi stvorili odličan ambijent, pronašli smo detalj koji će se svidjeti svim ljubiteljima ovog omiljenog napitka.

Pronašli smo espresso martini svijeće. Ove svijeće ističu se bogatom aromom svježe skuhane kave koja se savršeno stapa sa suptilnim notama votke i ruma te upotpunjene notama likera od kave i kakaa. Kako se taloži, ugodna mješavina karamele i vanilije stvara mirisnu i ugodnu atmosferu.

Na stranici GINALADÉCO navode kako koriste samo najkvalitetnija mirisna ulja. Proizvedene u Nizozemskoj, ove svijeće sadrže prirodni sojin vosak te su pažljivo izrađene i ručno izlivene.

espresso martini svijeće
GINALADÉCO espresso martini svijeće

Opis

GORNJE NOTE: kava, votka, rum

SREDNJE NOTE: liker od kave, kakao

BAZNE NOTE: karamela – vanilija

espresso martini svijeće, naslovna_Instagram
GINALADÉCO espresso martini svijeće
EspressoMartini_3
GINALADÉCO espresso martini svijeće

Ne sumnjamo da bi ovo mogao biti savršen poklon za dragu osobu koja ujedno obožava kavu ili koktel. Svijeće možete naručiti putem web-stranice po cijeni od €35,00 EUR.

Učitati još
Zatvori