Stiže nova Marinski Heartmades kolekcija – donosimo prvi pogled na divne detalje za dom
Stiže nova Marinski Heartmades kolekcija – donosimo prvi pogled na divne detalje za dom

Stiže nova Marinski Heartmades kolekcija – donosimo prvi pogled na divne detalje za dom

U Marinski Heartmades šalice za espresso, kao uostalom i u sve ostale proizvode koje Marina Marinski radi, zaljubili smo se davno. Keramičke šalice jednostavnog oblika, bez drške, oslikane efektom vodene boje i dekorirane zlatnom linijom osvojile su nas na prvu, a nismo bili jedini jer su odmah postale pravi hit.

Iza brenda Marinski Heartmades stoji riječka dizajnerica Marina Marinski, a brend karakteriziraju neodoljivi i razigrani predmeti od keramike inspirirani lijepim uspomenama iz djetinjstva te prirodom. Pastelne boje, porculanska finoća izrade i jedinstven dizajn glavne su karakteristike ovog domaćeg brenda.

Marinski Heartmades (1)

Nova kolekcija u koju smo se odmah zaljubili

A upravo iz Marinine radionice upravo su stigle nove šalice minimalističkog dizajna i pastelnih boja. Osim šalica, tu su i vaze i tanjurići – sve potrebno za uživanje u ljetnim večerima na terasi ili u prvoj jutarnjoj kavi s pogledom na more.

U svijetu keramike, ljubav prema istraživanju novih materijala, ideja i tehnika nas neprestano vodi naprijed, rekla nam je Marina i dodala kako ih rad s glinom neprestano inspirira i održava znatiželju živom.

Marinski Heartmades (7)
Marinski Heartmades (11)
Marinski Heartmades (12)

Šalice, tanjurići, vaze? Može sve!

Proteklih su se nekoliko mjeseci posvetili eksperimentiranju i razvoju novih ideja, materijala, tehnika izrade, što je rezultiralo ovim jedinstvenim proizvodima visoke kvalitete. Svaki novi komad je rezultat dubokog promišljanja i eksperimentiranja, a svaki Marinski Heartmades proizvod nosi priču o kreativnosti, upornosti i predanosti.

Novi proizvodi uključuju šalice, pladnjeve, cvjetne tanjure i vaze. Kombinirajući nove materijale i tehnike izrade, stvorili su keramičke komade koji ne samo da su funkcionalni već su i estetski zadovoljavajući.

Marinski Heartmades (13)

Stay Tuned…

Ovdje vam predstavljamo mali pregled proizvoda iz nadolazeće Marinski Heartmades ponude koja izlazi danas u 19h na www.marinski.me

Marinski Heartmades (8)
Marinski Heartmades (2)
Marinski Heartmades (3)
Marinski Heartmades
Marinski Heartmades (4)
Marinski Heartmades (9)
Marinski Heartmades (10)
Marinski Heartmades (5)
Marinski Heartmades (14)
Marinski Heartmades (15)
Marinski Heartmades (16)
Učitati još
Zatvori