Iz kreativne radionice Marinski Heartmades stižu najljepše putne šalice za kavu
Iz kreativne radionice Marinski Heartmades stižu najljepše putne šalice za kavu

Iz kreativne radionice Marinski Heartmades stižu najljepše putne šalice za kavu

Rad kreativke i dizajnerice Marine Marinski, koja stoji iza domaćeg brenda Marinski Heartmades, pratimo već godinama. I oduševimo se svaki put kad vidimo nešto novo što izađe iz njene male kreativne tvornice keramike.

Keramika je ono čime se Marina bavi svaki dan i apsolutno je prepuštena tome, što se i vidi iz svakog njenog proizvoda. Od šalica, zdjela i vaza preko dekoracija i nakita, svaki je komad ručni rad, vješto izrađen s puno ljubavi.

Putne šalice za kavu by Marinski Heartmades

Brend karakteriziraju neodoljivi i razigrani predmeti od keramike inspirirani lijepim uspomenama iz djetinjstva te prirodom. Pastelne boje, porculanska finoća izrade i jedinstven dizajn glavne su karakteristike ovog domaćeg brenda.

U Marinski Heartmades šalice za kavu zaljubili smo se davno. Jednostavnog oblika, bez drške, oslikane efektom vodene boje i dekorirane zlatnom linijom osvojile su nas na prvu. Baš kao i najnoviji proizvod koji je izašao iz njene kreativne radionice – putne šalice za kavu.

I ove šalice oslikane su efektom vodene boje, jednostavnog su oblika i prepoznatljivih pastelnih boja. S “kapicom” na vrhu, Marinski Heartmades putna šalica idealna je za to da ju nosite sa sobom gdje god idete. Šalice još nisu puštene u prodaju, no sudeći po objavi na Instagramu, možemo ih očekivati vrlo brzo u Marinski webshopu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori