Želite kupovati umjetnine hrvatskih umjetnika? Evo gdje ćete to moći i ove godine
Želite kupovati umjetnine hrvatskih umjetnika? Evo gdje ćete to moći i ove godine

Želite kupovati umjetnine hrvatskih umjetnika? Evo gdje ćete to moći i ove godine

Art Fair NESVRSTANI najvažniji je događaj na kalendaru tržišta suvremene umjetnosti, ne samo u Hrvatskoj već i u regiji. Super je to prilika da po povoljnim cijenama nabavite neke od radova domaćih i regionalnih umjetnika te tako obogatite svoj fundus.

Vrijeme je za umjetnost

Ovakav događaj važan je za umjetnike kako bi privukli pažnju publike, kolekcionara i potencijalnih kupaca, te tako predstave svoj rad široj javnosti. Na ovakvim događanjima možemo razgovarati s umjetnicima, saznati više o njihovom stvaralaštvu i, ako smo zainteresirani, kupiti njihova umjetnička djela. Art Fair, kakav je NESVRSTANI, važan je i za razmjenu iskustava, umrežavanje među umjetnicima i stručnjacima u industriji umjetnosti te praćenje najnovijih trendova i inovacija u umjetničkom svijetu.

art-fair-lauba2

Natječaj je otvoren

Natječaj za sedmo izdanje sajma umjetnina NESVRSTANI – koji će se održati od 14. do 16. lipnja 2024. godine – je otvoren i trajat će do 15. ožujka 2024. U dosadašnjih šest izdanja, NESVRSTANI su postali prepoznatljivo kvalitetno mjesto internacionalnog karaktera za trgovinu umjetnina, dok festivalska atmosfera i zanimljivi popratni sadržaji iz godine u godinu privlače sve veći broj posjetitelja.

Tijekom tri dana NESVRSTANI će zagrebačkoj publici predstaviti pažljivo odabrane postave više od dvadeset izlagača, galerija i nezavisnih umjetnika, na jednom mjestu – u LAUBI. Prilika je to da se regionalna suvremena umjetnička produkcija predstavi, kako stručnoj, tako i široj javnosti.

NESVRSTANI

NESVRSTANI doprinose vidljivosti galerija, istovremeno predstavljajući već etablirane i mlade umjetnike široj publici, uključujući i one koji su još nepoznati. Ova platforma potiče razvoj i cirkulaciju umjetničke scene te osvjetljava suvremenu likovnu praksu. Pozivaju se neovisne galerije, umjetničke udruge i organizacije, skupine umjetnika te samostalne umjetnike da svoje prijavnice pošalju do 15. ožujka. Postupak i detalje prijave te više informacija možete pronaći ovdje.

art-fair-lauba4
art-fair-lauba6
art-fair-lauba7

Foto: LAUBA

Učitati još
Zatvori