Za tjedan dana idemo po umjetnine u Laubu na Art Fair NESVRSTANI
Za tjedan dana idemo po umjetnine u Laubu na Art Fair NESVRSTANI

Za tjedan dana idemo po umjetnine u
Laubu na Art Fair NESVRSTANI

Idući četvrtak u Laubi nam se ponovno događa jedan od najomiljenijih art sajmova Nesvrstani.  Idealna je to prilika da ugrabite umjetnine po povoljnim cijenama. Art Fair NESVRSTANI najvažniji je događaj na kalendaru tržišta suvremene umjetnosti, ne samo u Hrvatskoj već i u regiji. Pomno probrani izlagači i internacionalni karakter garantiraju kvalitetu radova predstavljenih na sajmu, a festivalska atmosfera i zanimljivi popratni sadržaj iz godine u godinu privlače sve veći broj posjetitelja.

Nesvrstani 

I ove godine, od 1. do 4. lipnja moći čete uživati u festivalskoj atmosferi Art Fair-a Nesvrstani uz umjetnine 14 galerija i 18 samostalnih izlagača među kojima su AAC International i Holon iz Austrije, Galerija Kibla i Galerija Y iz Slovenije, Contemporary Bosnia iz Sarajeva te najbolje domaće galerije poput Galerija Poola, Kolekcionart, Galerija Zen, Kranjčar, Barijera, Beck, Galerija S iz Koprivnice i Galerija Žitnjak.

Art Fair-a Nesvrstani podržava umjetničke inicijative i razvoj, potiče cirkulaciju umjetničke scene, osvjetljuje suvremenu likovnu praksu ali i trendove tržišta umjetnina te služi kao referentna točka s koje se pruža pogled na buduće smjerove razvoja suvremene umjetnosti. Doprinosi ne samo većoj profitabilnosti umjetničkog rada već pruža priliku kolekcionarima i zaljubljenicima u umjetnost za otkrivanje najuzbudljivijih novih djela već etabliranih ali i mladih, još široj publici, nepoznatih umjetnika. Susret je ljubitelja umjetnosti i profesionalaca, susret neovisnih umjetnika, kolekcionara, trgovaca umjetninama i šire publike. 

Super glazbeni program 

I ove godine očekuje nas popratni glazbeni program u sklopu kojeg nastupaju bendovi Kensington Lima, The Siids i DJ Grumen. Panel raspravu o utjecaju umjetne inteligencije na razvoj umjetnosti i kreativnih industrija održat će udruga CroAI iz Zagreba. Pomno odabrane galerije i samostalni izlagači ponudit će najkvalitetnije radove među kojima se mogu naći domaća i strana djela modernih i suvremenih umjetnika. Radovi raznih formata, medija i tehnika te široke tematike zadovoljit će i najistančaniji ukus. 

Foto: Lauba

Učitati još
Zatvori