Naučite crtati na ovim super radionicama za djecu i odrasle

Naučite crtati na ovim super
radionicama za djecu i odrasle

crtanje_pexels_3

Nova godina pravo je vrijeme za nove odluke, pa zašto ne biste učinili nešto za sebe? U godini iza nas dovoljno smo se stresirali oko apsolutno svega i sad je pravi skill pronaći nešto u čemu ćemo se osjećati ugodno, što će nas ispuniti pozitivom i dati nam snagu za krenuti naprijed. Kreativne radionice idealne su za opuštanje, razvijanje novog hobija i kvalitetnije provođenje slobodnog vremena, a tko zna možda baš pronađete novu strast. Među kreativnim uslugama OMarta ove zime možete pronaći različite radionice, za vas, ali i za vaše najmlađe. Mi smo izdvojili njih nekoliko koje kreću uskoro, a jako su nam se svidjele.

crtanje_pexels

Harry Potter – tečaj crtanja za osnovnoškolce

Od veljače u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu OMart provodi tečaj crtanja za osnovnoškolce na temu Harry Pottera kroz 8 likovnih susreta! Tečaj završava izložbom radova polaznika. Na ovom ćete tečaju u okruženju ljubitelja Harryja Pottera naučiti kako nacrtati niz scena iz ovih popularnih filmova, kako izraditi grb Hogwarts doma i osmisliti svoju patronus životinju. Kako se prijaviti i gdje pronaći više informacija o održavanju radionice provjerite ovdje.

crtanje_pexels_4

Tečaj crtanja i slikanja za odrasle

Pod vodstvom akademskih umjetnica upoznaj svijet crtačkih i slikarskih tehnika na poslijepodnevnim druženjima petkom u veljači. Tečaj crtanja i slikanja sastoji se od 13 likovnih susreta na kojima se obrađuju različite teme i niz crtačkih i slikarskih tehnika. Na tečaju ćete učiti slikati i po uzoru na Mondriana i Modiglianija. U umjetničkom okruženju i uz ležerno druženje, umjetnice će vas uvesti u svijet likovnih zakonitosti, od perspektive do ljudske figure. Svi materijali su osigurani, a Tečaj crtanja i slikanja završava izložbom radova polaznika. Sve detalje o radionici i terminima pogledajte ovdje.

crtanje_pexels_2

Online pop up radionica “Zvjezdana noć”

Za sve vas koji više volite online radionice, sljedeći tjedan održava se online pop up radionica “Zvjezdana noć”. Prethodno znanje, dob i spol nisu nikakva prepreka za sudjelovanje na ovoj likovnoj radionici gdje ćete moći naučiti slikati po uzoru na Zvjezdanu noć, Vincenta Van Gogha. Radionice se održavaju pod vodstvom akademskih umjetnica koje će vas voditi korak po korak u stvaranju vašeg umjetničkog djela. Svi detalji nalaze se ovdje.

van-gogh_pexels

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori