Krakle keramika ima novu blagdansku kolekciju koju odmah želimo imati

Krakle keramika ima novu blagdansku
kolekciju koju odmah želimo imati

KRAKLE-I-BIJELI-GLOG-2

Bliže nam se blagdani i u danima pred nama koncentracija će nam biti usmjerena na fora stvari koje ćemo poklanjati našim najdražima. Osim što smo ljubitelji keramike domaćih kreativaca, vremena su takva da je poticaj i potpora onima koji nešto rade od velike važnosti. Ugodite sebi i svojim najmilijima i to tako da im poklonite odlične ručno rađene poklone koji će dugo vremena imati posebno mjesto u njihovim životima. KraKle keramika je brend koji nam je ove godine pripremio posebna iznenađenja u novoj blagdanskoj kolekciji koju smo odmah poželjeli.

KRAKLE-KERAMIKA-1
KRAKLE-KERAMIKA-4

Nova kolekcija KraKle keramike

U novoj božićnoj kolekciji funkcionalne moderne keramike nalazi se najviše posuđa. Možete pronaći sve – od različitih šalica u svim veličinama (espresso do macchiato i latte šalica te šalica za čaj), zdjelica, tanjura, plitica, dakle sve što vam treba da upotpunite kuhinjski set fora predmetom. Iza brenda stoje dvije restauratorice keramike iz Zadra Martina Ćurković Madiraca i Zdenka Vrgoč o kojima smo već pisali. “Ovaj Božić zaigrale smo se novim formama i dizajnom koji je ujedno nježan, ženstven i snažan. Naš stil čine čiste linije i geometrijska forme nadahnute arhitekturom i teksturama iz prirode. Pokušale smo raščlaniti klasične lončarske forme u igri ploha i koristeći lom svjetlosti, a zadržavajući još uvijek visoku funkcionalnost”, kažu cure.

KRAKLE-I-BIJELI-GLOG-1
KRAKLE-KERAMIKA-3
KRAKLE-KERAMIKA-5
KRAKLE-I-BIJELI-GLOG-3
KRAKLE-KERAMIKA-6
KRAKLE-KERAMIKA-10
KRAKLE-KERAMIKA-8

Suradnja s drugim kreativcima

Ovih blagdana imaju i dvije nove suradnje za koje kažu da ih jako vesele. “Prva je s brendom Bijeli glog koji izrađuje eco friendly mirisne svijeće od sojinog voska. Naše latte šalice napunile smo svijećama u tonovima i mirisima Božića. Nakon što se potroši svijeća, ostaje vam naša šalica za omiljeni dnevni ritual pijenja kave. Druga suradnja je s brendom Lilith by Katarina Baban. Radi se o ženskom poklon paketu naziva “Stay at home”. Poklon paket sadrži satenski ogrtač, maskicu za lice i maskicu za spavanje te našu rozo-zlatnu šalicu dizajniranu u suradnji s Katarinom Baban za ovu kolekciju”. Više informacija potražite na njihovom Instagram i Facebook profilu.

KRAKLE-KERAMIKA-14
KRAKLE-KERAMIKA-16
KRAKLE-KERAMIKA-18
KRAKLE-KERAMIKA-21
KRAKLE-KERAMIKA-29
KRAKLE-KERAMIKA-31
KRAKLE-KERAMIKA-32
KRAKLE-KERAMIKA-BOX

Foto: KraKle keramika

Učitati još
Zatvori