Vesele keramičke zdjelice Krakle

Vesele keramičke zdjelice Krakle

krakle7

Unikatni i ručno rađeni detalji ono su što naš dom može učiniti posebnim, stvoriti ugodnu atmosferu koja reflektira našu osobnost i uljepšati police. Gurmanima su najdraži oni kuhinjski, koji se najčešće izvlače s polica i koriste u omiljenim jutarnjim ritualima doručka ili serviranja večere dragim prijateljima. Ima nešto posebno u ispijanju kave iz lijepe šalice, zobenih pahuljica u lijepoj zdjelici ili smoothieju u posebnoj čaši – vjerojatno i vi imate svoje favorite koje najčešće vadite na stol kako bi uživali u finom zalogaju.

krakle6

Keramičke zdjelice, šalice, tanjuri i drugi kuhinjski predmeti malog hrvatskog brenda Krakle ozbiljan su kandidat da postanu baš vaš najdraži detalj. Svi su predmeti ručno rađeni i oslikavani što im daje posebnu vrijednost. Često se na njima sreće motiv šarenog oblaka, ponekad s kišom, ponekad ne. Svaka sezona donese nove ilustracije, ljeti su to voće ili ribice, zimi apstraktni motivi, a posljednju kolekciju ispunile su šarolike mace. Iza brenda stoje Zdenka i Martina koje su svoju kreativnost odlučile pretočiti u korisne predmete koji će uveseliti vaš prostor. Zdjelice se izrađuju od gline, peku, ukrašavaju i glaziraju, a ako nisu ispunjene najdražim grickalicama mogu biti ukras u prostoru.

krakle5

Krakle izrađuju i keramičke privjeske za ogrlice s jednako veselim motivima, a sve o naručivanju ovih ručno rađenih predmeta i aktualnim kolekcijama možete doznati na Facebook stranici Krakle Keramika.

krakle1

krakle3

krakle4

krakle2

Foto: Krakle

Učitati još
Zatvori