Kad ti život da limune, posluži ih u ovim preslatkim limun-tanjurićima
Kad ti život da limune, posluži ih u ovim preslatkim limun-tanjurićima

Kad ti život da limune, posluži ih u ovim
preslatkim limun-tanjurićima

Turistička sezona je u punom jeku, a ako ste jedni od onih koji su se već vratili s godišnjeg sigurni smo da se poput nas još uvijek niste aklimatizirali i vratili u realnost. Prvi radni dani nakon godišnjeg sa sobom donose i nove obaveze, neriješene poslove i nove zadatke. Neki se s njima nose lakše, a nekima su novi zadaci ujedno i simbol za novi početak koji sa sobom donosi nova uzbuđenja i nove izazove. Ne kaže se bez razloga – kad ti život da limune… 🙂

Kad ti život da limune…

Kad ti život da limune, napravi limunadu – ili ih posluži u ovom simpatičnom keramičkom posuđu s motivima ovih omiljenih agruma. Vitamin C ima mnoga pozitivna svojstva za naš organizam, a kako bismo vratili energiju i elan nakon godišnjeg i povratka u ured dobro je opskrbiti se vitaminima i mineralima kako bismo što efikasnije riješili sve obaveze koje nas čekaju.

Keramičko posuđe sa simpatičnim motivima

Detalji čine razliku, a to zna i brend ručno rađene keramike Loon Scape sa sjedištem u Abu Dhabiju koji u svojoj ponudi ima neobično i simpatično posuđe. Iza njega stoji umjetnica i osnivačica ovog brenda Diana.

Ručno rađene keramičke šalice i tanjurići prava su mala umjetnička djela, a sav trud i rad autora koji je bio potreban u izradi, daje im dodatnu vrijednost. Nama su za oko zapeli oni s motivom limuna koji su savršeni za ove ljetne dane, a još će bolje izgledati na našim stolovima i terasama kao ukras koji će unijeti dašak Mediterana.

U nastavku smo izdvojili najslađe komade koje želimo odmah, a pronaći ih možete ovdje.

Foto: PYCKD, Unsplash, Instagram

Učitati još
Zatvori