Kad je sve u banani: Keramička šalica stvorena za prvu jutarnju kavu
Kad je sve u banani: Keramička šalica stvorena za prvu jutarnju kavu

Kad je sve u banani: Keramička šalica
stvorena za prvu jutarnju kavu

Ponedjeljak je dan koji većina nas jedva čeka da prođe. Prvi radni dan sa sobom donosi i nove obaveze, neriješene poslove i nove zadatke. Neki se s njime nose lakše, a nekima je on simbol za novi početak koji sa sobom donosi nova uzbuđenja i nove izazove.

Kad je sve u banani…

Kad je sve u banani, najbolje je dan započeti finom šalicom kave uz koju ćemo razmisliti o svim strategijama kako bismo što efikasnije riješili sve obaveze koje nas čekaju. Ništa nam ne može bolje popraviti raspoloženje od kave ili omiljenog toplog napitka koji nas razbudi i napuni energijom. Ritual je to kojeg se većina drži i zbog kojeg su nam jutra jednostavnija.

Uživajte u prvoj jutarnjoj kavi

Svaki početak dana puno je jednostavniji ako u njega krenemo spremni, nakon što smo izdvojili par minuta za sebe odmah nakon buđenja. Detalji čine razliku, stoga kavu volimo popiti iz omiljenih nam šalica. Jedan domaći brend 𝐊𝐚𝐭’𝐬 𝐂𝐥𝐚𝐲 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐢𝐨 proizvodi upravo takve – neobične i zanimljive šalice.

Ručno rađene keramičke šalice prava su mala umjetnička djela, a sav trud i rad autora koji je bio potreban u izradi, daje im dodatnu vrijednost. 𝐊𝐚𝐭’𝐬 𝐂𝐥𝐚𝐲 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐢𝐨 s Krka izrađuje različite funkcionalne keramičke predmete kao što su broševi, naušnice, privjesci, tanjurići, a najviše šalice od kojih su nam posebno za oko zapele one neobičnih ručkica, dizajna i motiva.

Foto: Instagram @katsclaystudio

Simpatična keramička šalica s motivom banane

Na njihovom Instagram profilu pronašli smo šalicu koja nas je osvojila svojim simpatičnim motivom banane. Kako su naveli na Instagram profilu, ovo je za sada njihova jedina šalica od kamenine (vrsta keramike koja se dobiva pečenjem keramičkih glina). Ono što joj daje posebnu dozu šarma jesu zlatni detalji, poput neobične ručke, te simpatični motiv banane koji ju čini još slađom! Zapremnina šalice jest 200ml, a cijena 28€

Foto: Instagram @katsclaystudio

Naručiti ju možete putem njihovog Instagram profila, a jednom kad stigne, jutarnju kavu nećete htjeti popiti ni iz koje druge. Stoga, kad je sve u banani, popijte kavu iz ‘banana-šalice’ i krenite u nove radne pobjede!😊

Foto: Instagram @katsclaystudio

Foto: Instagram (@katsclaystudio)

Učitati još
Zatvori