Otvara se izložba posvećena Chanelovim kultnim parfemima
Otvara se izložba posvećena Chanelovim kultnim parfemima

Otvara se izložba posvećena
Chanelovim kultnim parfemima

Muzej Grand Palais Ephémère u Parizu posatat će od 15. prosinca neizostavno mjesto za sve ljubitelje Chanela. Naime, spomenuti će prostor ugostiti izložbu pod nazivom Le Grand Numéro de Chanel, kojom kultni brend proslavlja svoje legendarne parfeme.

Izložba je pripremljena kako za stručnjake, tako i za početnike u parfemima, kao i ljubitelje mirisnih nota. Iz francuske luksuzne kuće poručili kako će ona pobuditi sva osjetila te predstaviti pravu vizualno-olfaktivnu čaroliju.

izložba chanel

Chanel je u izjavi nazvao izložbu Le Grand Numéro de Chanel nazvao “imerzivnim putovanjem koje vas poziva da slijedite svoju zvijezdu, zgrabite svoju sreću ili čak uđete u legendu. Od klasičnog do ikonskog, od čistog do najveće sofisticiranosti, od svakodnevnog predmeta do umjetničkog djela koje je nadahnulo neke od najvećih umjetnika — neki od čijih će se opusa po prvi put objediniti — sve je to jedinstvenost Chanel mirisa koji su izražena kroz posjet bogat iskustvima, otkrićima i emocijama.”

izložba chanel

Izložba Le Grand Numéro de Chanel slavi neke od najpoznatijih parfema koji su proizašli iz Chanelove radionice. Od kultnog broja 5 pa sve do parfema naslovljenog po slavnoj dizajnerici Coco Chanel… posjetitelji će moći zaviriti u svijet omiljenih im parfema s potpisom renomirane francuske kuće.

A kako to izgleda kada Chanel i Journal provedu noć u Parizu možete provjeriti ovdje.

Sjajna je vijest ta da je ulaz slobodan, no preporučuju se rezervacije. Procjenjuje se kako će razgled interaktivne izložbe potrajati sat i pol vremena, a ona ostaje otvorena sve do 23. siječnja. 

Više informacija o izložbi dostupno je na linku.

Foto: Pexels, Unsplash

Učitati još
Zatvori