Chanel x Journal: Ponoć u Parizu
Chanel x Journal: Ponoć u Parizu

Chanel x Journal: Ponoć u Parizu

Surađivati s renomiranom modnom kućom Chanel velika je privilegija, a nama je ove jeseni pružena prilika snimiti veliki modni i beauty editorijal. Zvijezda vodilja snimanja nam je bila Chanel djevojka inspirirana estetikom starog Pariza i vječne klasike koju ova modna kuća predstavlja. Kolekcija Chanel 2021/22 Métiers d’art koju je kreativno osmislila Virginie Viard naglašava modernu i velegradsku eleganciju u aerodinamičnim siluetama i slojevitim dijelovima, pojačanu virtuoznošću majstorskog znanja iz raznih Maison d’art. Stoga je naša heroine djevojka obučena u najljepše lookove iz Métiers d’art kolekcije koje prati savršeno osmišljen make up iz nove zimske Chanel beauty kolekcije.

Chanel Makeup Creation Studio za Fall-winter kolekciju je znanost o bojama dignuo na potpuno novu razinu. Dizajnirali su boje za usne i nokte koje se savršeno slažu s nijansama njihovog tekućeg pudera Ultra Le Teint. Kažu da je ova kolekcija idealna i za one koji vole decentnije lookove, kao i za one koji žele nešto odvažno. Stoga smo koristili ruževe iz ove kolekcije, kako bismo dodatno naglasili make up Chanel djevojke koja voli decentnije lookove prikazati na odvažan način.

Tweed paletom sjenila smo istaknuli oči. Naime, riječ je o paletama koje su inspirirane tvid materijalom koji možemo označiti kao lajtmotiv kuće Chanel. Ova sjenila dostupna su u upečatljivim nijasama i pomoću njih možete stvoriti jedinstvene efekte za definiranje pogleda. Za kraj smo sve dodatno naglasili prepoznatljivim Chanel lakovima za nokte koji u paleti nude i zemljanih nijansi daju ‘ono nešto’ i cjelokupan look čine posebno misterioznim.

Nova Chanelova Noir Allure maskara dolazi u profinjenom crnom pakiranju sa zlatnim detaljima. Kako kažu, ona savršeno utjelovljuje Chanelov dizajn za kojim mnogi žude. Veliku pažnju pridali su čak i tome kako se maskara otvara, kažu, jako intuitivno, karakteristično za Chanel, a istovremeno nešto se promijenilo. Pakiranje je dulje, a samo ime maskare, na prvu jasno, a istovremeno produbljuje misterij. Također, ovu maskaru krasi novopatentirana tehnologija otvaranja i zatvaranja koja osigurava da je maskara uvijek čvrsto zatvorena

Foto: Jelena Balić

Model: Ivana Vukušić

Hair: Mijo Majhen

Make up: Saša Joković

Vizualni identitet: Ante Begić

Kreativno vodstvo: Mateja Sučević

Organizacija snimanja i tekst: Tea Perić

Zahvaljujemo Hotelu Capital, Amadria Park na ustupljenoj lokaciji.

Učitati još
Zatvori