Ideje hrvatskih Insta kreativaca: Vijenac od filtera za kavu
Ideje hrvatskih Insta kreativaca: Vijenac od filtera za kavu

Ideje hrvatskih Insta kreativaca:
Vijenac od filtera za kavu

I ove godine ususret blagdanima pratimo naše domaće Insta kreativce i njihove predivne DIY radove. Oni nam mogu poslužiti kao odlična inspiracija ako ovih dana želimo zasukati rukave i pustiti našoj kreativnosti da dođe do izražaja. Jedna od njih je i Dina koja stoji iza DIY profila dina.j.j.  Njezin adventski vjenčić minimalistički je, a efektan i savršeno će pristati u svaki moderno uređen interijer, a izrada? Ništa lakše.

Vrijeme je za vjenčiće

Adventski vjenčići nezaobilazan su dio dekora svakih blagdana, a volimo se uvijek odvažiti napraviti svoje verzije. One ponekad moraju zahtijevati više truda, a ponekad s malo možete učiniti mnogo i efektno. Dina je s nama podijelila postupak izrade vjenčića od filtera za kavu. 

Vijenac od filtera za kavu 

Za ovaj efektni vijenac bit će vam potrebni:

  • filteri za kavu
  • čavli oblika U (veličine 20 mm)
  • vijenac od slame
  • komad žice ili konopčića ako želite objesiti vijenac

Sam postupak izrade je veoma jednostavan.

Nakon što ste nabavili sve potrebno kreće sama izrada. Svaki filter od kave treba prvo zarolati i stisnuti u dnu i time se napravi izgled “cvijeta”. Zarolano dno pričvrstite s U čavlićem u vijenac. Postupak se ponavlja sve dok ne ispunite cijeli vijenac. Ako ga želite objesiti, okrenite vijenac na stražnju stranu i provucite komad žice ili konopčića. Napravite omčicu i vaš vijenac je spreman.

Učitati još
Zatvori