Ideje hrvatskih Insta kreativaca: Neobični adventski vjenčići
Ideje hrvatskih Insta kreativaca: Neobični adventski vjenčići

Ideje hrvatskih Insta kreativaca:
Neobični adventski vjenčići

Jučer smo i službeno, paleći prvu svijeću na adventskom vjenčiću, zakoračili u najljepše doba godine. Pred nama su tjedni koji će biti ispunjeni zadnjim pripremama za blagdane, kupovinom i izradom poklona te božićnih dekoracija. Vrijeme je to u kojem ćemo u uživati u druženju s obitelji i prijateljima. Ne zovemo bez veze ovo doba godine najljepšim i najtoplijim. Upravo tu toplinu simboliziraju svijeće koje palimo na našim vjenčićima ususret Božiću. 

adventski-vjencic-1

Ideje hrvatskih Insta kreativaca

Iako je prva adventska nedjelja bila jučer, još uvijek stignete pripremiti svoje vjenčiće i ukrcati se na “blagdanski vlak”. Ako ste spremni na DIY rješenje u zadnji čas, a koje pritom dobro izgleda, inspirirajte se idejama hrvatskih Insta kreativaca. 

adventski-vjencic-2

House Lavanda 

Ova blogerica odlučila je ove godine da će njezin vijenac biti raskošan i zelen. S prepoznatljivom crvenom bojom, češerima, ukrasima i imelom pravi je blagdanski pogodak. Poigrajte se raznim zelenilom i odaberite svijeće koje će najbolje odgovarati vašem interijeru. Nekada se s doista malo može napraviti mnogo. 

Adobrincic

Ana Dobrinčić ove je godine odlučila napraviti doista neobičnu instalaciju, pa se tako na njezinom blagdanskom stolu umjesto blagdanskog vjenčića nalazi adventski ćup. Pustite mašti na volju i dekorirajte ga pio svom ukusu, izgledat će fantastično. 

Krameraj

Blogerica Krameraj ove je godine odlučila izraditi vjenčić od drvene grede. Minimalistički i jednostavan, a opet efektan savršeno će pristajati u svaki moderan interijer. Kod Krameraj na profilu potražite video s cijelim postupkom izrade. 

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori