Nova kolekcija ilustracija i ukrasnih jastučnica hrvatskog brenda idealna je za dječje sobe
Nova kolekcija ilustracija i ukrasnih jastučnica hrvatskog brenda idealna je za dječje sobe

Nova kolekcija ilustracija i ukrasnih jastučnica hrvatskog brenda idealna je za dječje sobe

Uvijek je dobro inspirirati djecu da razviju zanimanje i ljubav prema prirodi, njezinim ljepotama i svim živim bićima, a to je moguće učiniti i uređenjem interijera dječje sobe. U tome će vam biti od pomoći prva kids kolekcija koju je ovih dana predstavio na svom web shopu www.hdizajn.hr dizajnerski studio iz Zagreba (Hdizajn). Iza ovog projekta stoje dva kreativca – Josko Martinović i Hrvoje Cirkvenec o kojima smo već puno pisali i čije radove redovito pratimo. Pričali smo s njima kako bi nam pobliže predstavili novu kolekciju.

Hdizajn kids kolekcija 

Njihova prva kids kolekcija posvećena je pticama koje žive u Hrvatskoj kako bi ih približili i sve mališane pobliže s njima i upoznali. 

„Nismo željeli crtati ilustracije egzotičnih ptica koje žive negdje daleko, već smo odlučili našu prvu kids kolekciju posvetiti pticama koje svakodnevno možemo vidjeti na našim krovovima, livadama, u šumama i pokraj voda…“, kažu nam iz Hdizajna.

Sedam ilustracija ptica

Kolekcija sadržava za tu prigodu nacrtanih sedam ilustracija koje prikazuju ptice: rode, crvendaće, češljugare, galebe, šojke, čigre i sjenice. Te ilustracije moguće je nabaviti u obliku postera raznih dimenzija, a sjajan su predmet za dekoriranje dječjih soba. „Posteri s vizualima ptica sjajan su način da se unese priroda i živost u dječju sobu. Vizuali ptica su raznobojni, živopisni i inspirativni te se lako mogu prilagoditi stilu i veličini sobe“, ističu iz Hdizajna i dodaju kako su, premda je riječ o prvenstveno posterima namijenjenima za dječju sobu, željeli zadržati svoj prepoznatljivi potpis u svijetu dizajnerskih postera.

Ukrasne jastučnice 

Osim postera, ilustracije ptica predstavili su na još jednom artiklu vezanom uz dekoraciju interijera dječjih soba, a to su ukrasne jastučnice koje u kombinaciji s posterima mogu prostoru dati jednu razigranu, ali zaokruženu priču. 

„Mislili smo i na roditelje te smo napravili tote torbu na istu temu s uzorkom svih ptica koje simboliziraju ovu hdizajn kids kolekciju. Torba je praktična za gradsku šetnju, odlazak u park i sve ostale svakodnevne aktivnosti, a zbog svojeg zanimljivog uzorka bit će lijep modni dodatak“, kažu nam dečki iz Hdizajna.

Na postere i jastučnice Hdizajn daje i popust od 20% na sve narudžbe koje imaju više od dva postera ili jastučnica. Možete ih potražiti ovdje. 

Učitati još
Zatvori