Plakati s hrvatskim potpisom za sve ljubitelje minimalizma

Plakati s hrvatskim potpisom za sve
ljubitelje minimalizma

Nekada su i sitnice dovoljne da unesu promjene u vaš svakodnevni život. Umjetnost i njezina mogućnost da zaustavi vrijeme u tom jednom trenutku kojeg je sam umjetnik primijetio, neprocjenjiva je. Uz razne radove domaćih kreativaca možete oplemeniti svoj životni prostor, a uz hdizajn art plakate možete doživjeti potpuno novo viđenje svijeta.

Hdizajn plakati

Hdizajn postoji već pet godina i specijaliziran je za grafički dizajn. Riječ je o malom obrtu iz Zagreba koji je prije par godina iskoračio u svijet dizajna plakata, i to im jako dobro ide. Hrvoje Cirkvenec i Josko Martinović kreativni je dvojac koji stoji iza ovog brenda. Kako kažu sami za sebe i svoj rad, žele da njihovi plakati imaju art predznak. “Za nas plakati nisu tek privremeni način oglašavanja, nešto što se lijepi po stupovima i oglasnim prostorima, nešto što ima komercijalni karakter i smisao. Želimo da budu cjenovno pristupačni, a da opet u isti trenutak izlaze iz svijeta generičkih plakata. Želimo da minimalizam koji nudimo bude rješenje za sve one koji vole uređivati vlastiti dom, a pritom ne znaju što staviti na zid u blagovaonici, dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili uredu.

Misija i vizija

Njihova misija je učiniti svijet ljepšim mjestom. “Zvuči kao floskula, ali valja imati na umu kako je život samo jedan i puno je ljepši ako smo ga dotjerali da možemo uživati u njegovoj ljepoti . Želimo realizirati sve naše ideje, pratiti trendove i crtati. Puno crtati!“, kaže ovaj dvojac koji stoji iza brenda hdizajn.

Novo viđenje svijeta

Doživite novo viđenje svijeta uz novu kolekciju hdizajn plakata posvećenu biljkama – Herbarij. Nas je potpuno oduševila. Navratite u njihov web shop gdje trenutno imaju i dobre popuste.

Foto: hdizajn

Učitati još
Zatvori