Gustaf Westman Objects – želimo sve od ovog švedskog dizajnera
Gustaf Westman Objects – želimo sve od ovog švedskog dizajnera

Gustaf Westman Objects – želimo sve
od ovog švedskog dizajnera

Gustaf Westman dizajner je i vlasnik istoimenog studija čiji se radovi ističu u moru aktualnih dizajnerskih rješenja. Njegove kreativne ideje za rezultat imaj unikatne komade namještaja i detalje za dom kakve će voljeti svaki ljubitelj ekstravaganze. 

Gustaf Westman studio

Gustaf Westman Objects dizajnerski je studio koji je 2020. godine osnovao arhitekt koji je postao dizajner, Gustaf Westman. Studio se nalazi u Stockholmu, u Švedskoj. Korona je kumovala razvoju ideje, kao i kod brojnih projekata nastalih unazad tri godine, a nama je, eto, drago da je tako. Ovim odvažnim i nadasve neobičnim dizajnerskim predmetima, glavna je značajka funkcionalnost, ali na jedan potpuno drugačiji i zanimljiviji način. Iz njegovog ateljea stalno pristižu nove zanimljive ideje, a mi se iznova oduševimo svakom. 

Njegovo ogledalo je must have 

Njegovi zanimljivi oblici, boje teksture i materijali odmah upadaju u oko stoga ne čudi kako su neki njegovi primjerci u rekordnom roku stekli kultni status. Jedan od njih je i poznato valovito ogledalo. Osim ogledala u njegovom opusu možemo pronaći i stolove, stolice, rasvjetu i razne druge detalje za dom, a odnedavno i predobar vinski stolić koji osvaja na prvu. Njegove radove potražite na njegovom webu. 

Učitati još
Zatvori