Dok čekamo proljeće, maštamo o ovim cvjetnim lampama
Dok čekamo proljeće, maštamo o ovim cvjetnim lampama

Dok čekamo proljeće, maštamo o
ovim cvjetnim lampama

Svi imamo neka svoja omiljena sjećanja na djetinjstvo i bezbrižne dane. Nekima je to igra, nekima nezaboravan izlet, nekome prvi film, a mi smo se prisjetili kako smo uživali u igri na livadi praveći vjenčiće od cvijeća. I bile su to prave kreacije i najljepši modni dodatak djetinjstva.

Proljeće se bliži, a cvijeće i drveće je počelo krasiti ulice. Već njihov miris mami nas na boravak na otvorenom i duge proljetne šetnje. Cvijeće je česta likovna inspiracija, a isto tako simbol ljubavi, nježnosti, borbenosti. Međutim, ovoga puta nećemo govoriti o simbolici koju imaju, već o sobnim lampama koje smo pronašli. Cvjetne lampe su sve što nam treba ovog proljeća.

Naime, na Instagram stranici West Elm Kids naišli smo na predivne cvjetne lampe koje su idealne za dječju sobu, ali i kao detalj u svakom domu. Unijet će dozu razigranosti i svježine, a postoji nekoliko varijanta. Mogu se pronaći u obliku stolne lampe, stropne lampe, zidne ili stojeće lampe. Međutim, loša je vijest da ih još uvijek ne možemo naručiti u Hrvatsku, pa ćemo za sad samo uživati u ovim internetskim prizorima.

U nastavku smo izdvojili sve lampe u obliku cvjeta koje možete pronaći na web- stranici West Elm Kids.

Foto: Instagram (@westelmkids), West Elm Kids

Učitati još
Zatvori