Svjetiljke koje podsjećaju na omiljeni sladoled iz djetinjstva
Svjetiljke koje podsjećaju na omiljeni sladoled iz djetinjstva

Svjetiljke koje podsjećaju na omiljeni
sladoled iz djetinjstva

Svi imamo neka svoja omiljena sjećanja na djetinjstvo i bezbrižne dane. Nekima je to igra, nekima nezaboravan izlet, nekome prvi film, a mi smo se prisjetili omiljenog sladoleda koji smo rado jeli za vrućih ljetnih dana. Kremasto-pahuljasta tekstura i bogati okus koji smo jedva čekali probati, dok smo s nestrpljenjem čekali da izađe iz aparata. Riječ je o Soft serve sladoledu koji je mekši i glatkiji od tradicionalnog sladoleda, a bio nam je omiljena slastica.

Svjetiljke koje podsjećaju na Soft serve sladoled

Zašto govorimo baš o tom sladoledu i kako smo ga se sjetili? To možemo zahvaliti švedskom brendu koji je inspiriran ovom slasticom kreirao preslatke svjetiljke koje smo odmah poželjeli u svom domu.

Izrađene od reciklirane ambalaže, ove svjetiljke izgledom i teksturom podsjećaju upravo na Soft serve sladoled. Savršeni spoj elegancije, razigranosti i topline svjetlosti odlično će se uklopiti u svaki dom, posebice u ovim zimskim danima.

Zakoračite u svijet slatkog užitka

Jacqueline Kessidis i Lucas Lind svoju su zajedničku ljubav prema dizajnu utkali u brend Crème Atelier te odlučili izraditi svjetiljku bez kompromisa u pogledu održivosti.

Ovaj brend sa sjedištem u Stockholmu, kombinira održiv i lijep dizajn uz pomoć 3D printera, nakon čega sastavljaju i pakiraju svjetiljke. Svaka je svjetiljka izrađene s posebnom pažnjom od recikliranih materijala koji se dodaje sloj po sloj što im omogućuje da izbjegnu rasipanje materijala, a sve kako bi dobili onaj poseban oblik koji žele.

Koliko su osviješteni, pokazuje i činjenica da svojom proizvodnjom žele izbjeći negativan utjecaj na okoliš koji dolazi s masovnom proizvodnjom. Stoga svjetiljke izrađuju isključivo po narudžbi. Osim što mogu biti visilice, možete se odlučiti za stolnu varijantu svjetiljke, a možete birati i boju koju želite.

Nagrada za detalj interijera za 2023.

Dizajn i sladoled – spoj je najboljeg od dva svijeta, a ove svjetiljke savršen su primjer klasično dizajniranog detalja stvorenog korištenjem moderne održive tehnologije.

Upravo to potvrđuje i činjenica kako je ovaj skandinavski brend za svoje svjetiljke valovitog oblika osvojio Nagradu za detalj interijera za 2023. godinu. Nas su osvojile na prvu svojim dizajnom i već se zamišljamo kako uz njih navečer čitamo omiljenu knjigu.

Učitati još
Zatvori