Imamo ideju za subotnji brunch na kojem možete kupiti proizvode hrvatskih dizajnera
Imamo ideju za subotnji brunch na kojem možete kupiti proizvode hrvatskih dizajnera

Imamo ideju za subotnji brunch na kojem možete kupiti proizvode hrvatskih dizajnera

Zagrepčanima je subota prijepodne najomiljenije vrijeme za minglanje pa tako to neće zaobići ni ovu sunčanu koja je pred nama. Ovoga puta, obavezno navratite na Bubbly Artsy Brunch by Kontrast19 & Mlinček.

Journal-Kontrast-19-concept-store-14
Brunch organiziraju Mlinček, mjesto francusko-nizozemskog štiha i Kontrast19, concept store berlinskog vibea iz strogog centra Zagreba. Gurmansko kreativan koncept Mlinčeka pokrenuli Tuga Zane i njezina sestra Dora, sa suprugom Quentinom Lacointom, dok su za plavi Kontrast19 projekt zaslužne Matea Torčić i Dina Šavorić. U subotu 14.10. od 11-16h na terasi Mlinčeka uz koktele i ukusne delicije posebno kreirane za Bubbly Artsy Brunch moći ćete upoznati i odnijeti kući radove hrvatskih dizajnera i umjetnika koji se inače prodaju u Kontrast19.
Journal_Mlinček-55

Kontrast19 & Mlinček

Podsjetimo, Kontrast19 koncipiran je kao multidisciplinaran razgovor između artista i dizajnera različitih disciplina izražavanja i stvaranja, to je mjesto druženja i širenja vidika kroz zajedničko aktivno djelovanje. Njihov concept store nalazi se u Masarykovoj 19, a o njemu smo pisali u članku Posjetile smo novi koncept dućan Kontrast 19 u Masarykovoj ulici.

Koncept Mlinček zamišljen je kao moderan bar-bistro koji će postati novo mjesto susreta lokalne zajednice. Ujedno, riječ je o jednoj lijepoj obiteljskoj priči. Iza njega stoji Tuga Zane sa sestrom Dorom i njezinim suprugom Quentinom Lacointom. Zajedno su odlučili kreirati mjesto koje će okupljati ljubitelje dobre kave, vina i  hrane s francusko-nizozemskim twistom. O njemu više saznajte u članku Posjetili smo Koncept Mlinček, novu kvartovsku oazu s ukusnom hranom, kavom i koktelima.

Journal-Kontrast-19-concept-store-1
Journal_Mlinček-15
Journal-Kontrast-19-concept-store-17

Glazba i umjetnost

Uz ritmove DJ-a svoje radove će u subotu izložiti:

Adio
Atea
Beshland
Crystal Clean
Diana Trohar
GoRetro
Imeldy
Mash&More
Moja Ti
Moje more
My mon mon
Raw Bag
Shamai Grin
Star Silk
Studio Maglov
Tres Media
Vau
Verka
Yarnbaggz
RAAD
Dorotea Škrabo

Svi gurmani, ljubitelji kave, zaljubljenici u umjetnost i svi vi one koji tražite nešto novo i uzbudljivo, navratite. Event je na adresi Gradišćanska 20 A, Zagreb (iza Laube).

Journal_Mlinček-17

Foto: Sanja Tušek, Martina Movrić

Učitati još
Zatvori