Božićna drvca iz radionice brenda Bug in my home
Božićna drvca iz radionice brenda Bug in my home

Božićna drvca iz radionice
brenda Bug in my home

Jeste li se već odlučili kako će izgledati vaše ovogodišnje božićno drvce? Ako još uvijek tražite inspiraciju neka vam u tome pomognu domaći kreativci. Ususret blagdanima hrvatski dizajneri i obrtnici izbacuju posebne kolekcije koje su zaslužne za unošenje božićnog duha u vaše interijere. Jedna od njih je i Karolina Kukec Kassal vlasnica brenda Bug in my home. Obožavamo njezine drvene predmete, a ove ćemo godine u svome domu pažnju posvetiti njezinim ukrasima i drvenim božićnim drvcima. 

Božićna drvca Bug in my home 

Ova ručno rađena drvca nastala su maloj Bug in my home radionici. Napravljena su od različitog vrsta drveta, minimalistička, a opet efektna. Možete birati između raznih setova koji uključuju različiti broj drvaca. Možete odabrati one koje ćete vješati na bor, ali i one koji vam mogu stajati kao ukras u već uređenom blagdanskom interijeru. Pravilne i čiste linije i drugačiji oblici, vašu će božićnu šumu oplemeniti nekim posebnim šarmom. S obzirom na to da je do Božića ostalo manje od mjesec dana požurite se ostvariti svoju narudžbu, kako bi stigla na vrijeme, prije Božića. 

Bug in my home 

Karolina Kukec Kassal, arhitektica je, tokarica i vlasnica brenda Bug in my home, a bavi se izradom unikatnih drvenih dekorativnih predmeta tokarskim strojem. Priču o njoj i njezinom radu možete potražiti u članku u kojem smo već pisali o njoj. 

Učitati još
Zatvori