Biserna vaza osvojila je TikTok, a saznali smo gdje ju možete nabaviti kod nas
Biserna vaza osvojila je TikTok, a saznali smo gdje ju možete nabaviti kod nas

Biserna vaza osvojila je TikTok, a saznali smo
gdje ju možete nabaviti kod nas

Stiglo nam je napokon toplije i sunčanije vrijeme, proljeće je u svom punom jeku, pa već polako maštamo o opuštenim ljetnim danima. Jedna od prednosti toplijeg vremena svakako je cvijeće koje donosi živost, kako u prirodi tako i u našim domovima. Stoga želimo i svoj dom pretvoriti u pravu oazu, a cvijeće nam je svakako jedna od omiljenih dekoracija. Uz njega se odmah bolje osjećamo. Ipak, što je lijepi cvijet bez lijepe vaze?

Vaza koja je osvojila TikTok

Tu nam je izbor još teži jer volimo vaze u raznim oblicima i izrađene od raznih materijala. Posljednjih godina skulpturalne vaze sve su popularniji detalj u uređenju interijera, a u prostor unose jednu dozu elegancije. Stoga ako i vi razmišljate o jednoj novoj koja će vam osvježiti prostor, skratili smo vam vrijeme i pronašli jedinu koja vam ovog proljeća treba.

Svake godine u svijetu uređenja interijera prevladava pregršt novih trendova. Vaze se svakako ističu kao jedan od must-have trendova u svijetu interijera. Vaze mogu biti prava mala skulpturna remek-djela koja će vrlo efektno podignuti svaki interijer, što potvrđuje i ona koju smo pronašli u IKEA trgovinama.

Vaza boje bisera kao elegantan detalj u domu

Za oko nam je zapela ova staklena vaza boje bisera i posebnog dizajna koja može poslužiti i kao upečatljiv ukras. Ono po čemu se ističe svakako su dva otvora namijenjena za cvijeće. Njezin graciozan i razigran oblik nadahnut je dugama. Naime ovisno o svjetlosti, vaza poprima različite nijanse, dok je blještava površina naglašena karakterističnim uzorkom brazdi. Može se koristiti i kao staklena skulptura, a možete ju kombinirati s još jednom vazom druge veličine kako biste svoj kutak pretvorili u pravi umjetnički dio. Upravo zbog svoje praktičnosti, oblika i boje ova vaza iz IKEA kolekcije opravdano je osvojila TikTok. Ako je sudeći po oduševljenju korisnika, riječ je o ‘it’ detalju koji će se odlično uklopiti u dom.

IKEA

Foto: IKEA, TikTok (@livenaturallylove)

Učitati još
Zatvori