Pronašli smo vazu u obliku školjke koja se uvijek brzo rasproda
Pronašli smo vazu u obliku školjke koja se uvijek brzo rasproda

Pronašli smo vazu u obliku školjke
koja se uvijek brzo rasproda

S hladnijim danima polako već maštamo o proljeću i lijepom vremenu koje sa sobom donosi svježinu i vedrije boje. Jedan od prvih simbola proljeća svakako je cvijeće koje donosi živost, kako u prirodi tako i u našim domovima. S prvim danima proljeća želimo i svoj dom pretvoriti u pravu proljetnu oazu, a cvijeće nam je svakako jedna od omiljenih dekoracija. Uz njega se odmah bolje osjećamo. Ipak, što je lijepi cvijet bez lijepe vaze?

Jedina vaza koja će vam trebati ovog proljeća

Tu nam je izbor još teži jer volimo vaze u raznim oblicima i izrađene od raznih materijala. Posljednjih godina prevladavaju one od prirodnih materijala, a posebice one od gline. Skulpturalne vaze sve su popularniji detalj u uređenju interijera, a u prostor unose jednu dozu elegancije. Stoga ako i vi razmišljate o jednoj novoj koja će vam osvježiti prostor, skratili smo vam vrijeme i pronašli jedinu koja vam ovog proljeća treba.

Vaza u obliku školjke

Svake godine u svijetu uređenja interijera prevladava pregršt novih trendova. Vaze se svakako ističu kao jedan od must-have trendova u svijetu interijera. Vaze mogu biti prava mala skulpturna remek-djela koja će vrlo efektno podignuti svaki interijer.

Za oko nam je zapela ova posebnog dizajna koja može poslužiti kao ukras, vaza ili posuda za pohranu sitnica. Upravo zbog svoje praktičnosti, vaza u obliku školjke iz H&M Home kolekcije opravdano je osvojila Instagram. Zbog svojeg prirodnog oblika i materijala te skulpturalnog izgleda odlično će se spojiti s modernim dizajnom. Iako je trenutno rasprodana, što potvrđuje činjenicu da je riječ o ‘it’ detalju koji će se odlično uklopiti u dom, pronašli smo nekoliko sličnih koje možete naručiti online putem Etsy platforme.

Foto: Etsy
Foto: Etsy
Foto: Etsy
Foto: Etsy
Foto: Etsy
Foto: Etsy

Foto: Instagram (@1iciktavsiye, @the_hugheshome), Etsy

Učitati još
Zatvori