Trenutno najboljih 10 serija koje trebate gledati

Trenutno najboljih 10 serija
koje trebate gledati

Power

Power

Gledanje televizije postaje sve bolje i bolje, donosi više opcija, užitka i slobode. U trenutku kada se svijet preselio na internet, kada je virtualno u našim životima postalo prisutnije nego stvarno, i televizija pokazala je svoje najbolje adute na internetu. A njih ima više nego što se može reći na prvi pogled. Najbolja stvar je, naravno, ono čega svatko ima manjak – vrijeme, sljedeća je pokret i mogućnost da se gleda doslovno na svakom mjestu na svijetu, pa i na plaži, a posljednja stvar je mogućnost izbora.

Ako još niste uživali u blagodatima televizije na internetu (najbolji primjer je naša domaća streaming-videoteka Pickbox), ova ljetna lista možda vas potakne na to. Evo koje su trenutačno najzanimljivije serije na Pickboxu.

Na dužnosti (Line of Duty)

Ova se inteligentna BBC-jeva serija svaku sezonu fokusira na drugi antikorupcijski slučaj, no glumačka postava ostaje ista, a slučajevi na kojima se radi nikada nisu zaboravljeni. Jedna od najboljih policijskih drama ikad snimljenih pršti od napetosti, a za razliku od drugih policijskih serija, ne bazira se toliko na tragovima, koliko na ispitivanju.

Nashville

Country-drama Nashville glazbeni je spektakl koji okuplja zanimljiva glumačka imena. Trenutačno je u svojoj petoj sezoni, a s obzirom na to da su okorjeli obožavatelji seriju jedanput spasili od otkazivanja, postoji velika mogućnost da ćete uživati ako volite glazbu, zanimljive međuljudske odnose, nepredvidljive zaplete i sve što ima veze sa svjetlima pozornice.

Moć (Power)

Kriminalistička drama Moć koju je producirao 50 Cent trenutačno je jedna od najgledanijih novih serija, a upravo je u svojoj 4. sezoni. Pratimo Ghosta (Omari Hardwick), čovjeka koji nije načisto sa životom koji vodi. Kriminal mu omogućuje lagodan život, no ne može se izvući iz njega. Voli svoju obitelj, ali ne može odoljeti čarima bivše djevojke i sadašnje ljubavnice Angele Valdes…

power cover

Mladi i gladni (Young & Hungry)

U svačijem ljetu treba biti i malo smijeha, a ova komedija će vam to bez sumnje lako pružiti. Kada bogati mladi poduzetnik zaposli živahnu Gabi kao svoju kuharicu, dva se totalno različita svijeta sudare. Ako ste voljeli gledati Dadilju, ova bi vam se serija mogla svidjeti jer je na tragu toga humora.

Pomalo crno (Blackish)

Komediju koja se poigrala problematikom rasizma na zabavan način voli čak i Barack Obama. Ova afroamerička obitelj živi u fensi dijelu Los Angelesa, a s obzirom na to da žive u četvrti u kojoj žive bijelci, boje se da bi mogli izgubiti dio svoga rasnog identiteta. Ako ste gledali Cosby Show, ova će vas serija jako podsjetiti na tu komediju koja je bila popularna osamdesetih i devedesetih.

Obitelj Foster (The Fosters)

Fosteri su jedna vrlo neobična obitelj, ali uz puno truda i muke, uspijevaju nekako funkcionirati. Stef Adams Foster je policajka, a njezina supruga Lena Adams Foster zamjenica ravnatelja škole. Njihovu obitelj čine Stefin sin Brandon iz prethodnog braka, posvojeni blizanci Mariana i Jesus, a nedavno su im se pridružili Jude i njegova sestra Callie čijim posvajanjem stalno nailaze na zapreke.

Milijarde (Billions)

Rijetko se susreće ovako jaka glumačka postava u jednoj seriji, a psihološki rat dvojice glavnih likova iznenadit će vas i držati u napetosti tijekom cijelih dviju sezona. Jedan je poslovni čovjek koji pleše na rubu zakona, iako simpatičan i pristupačan dok je drugi odvjetnik koji prvomu pokušava dokazati krivnju, ne baš tako mila lica. Jedan od njih mogao bi izgubiti sve u ovoj igri živaca, no tko će to biti?

Damian Lewis as Bobby "Axe" Axelrod and Paul Giamatti as Chuck Rhoades in Billions (Season 1, Episode 12). - Photo: Jeff Neumann/SHOWTIME - Photo ID: Billions_112_3337.R

Bull

Ovo je serija inspirirana karijerom doktora Phila McGrewa kojega smo godinama gledali kao gostujućeg psihologa u Oprah Showu. Michael Weatherly utjelovljuje lik šarmantnog, briljantnog i drskog stručnjaka za ljudsko ponašanje koji dominira sudnicom. Dr. Jason Bull ima nevjerojatnu vještinu čitanja ljudi, a iza njega je tim pomoćnika koji su mu desna ruka u čitanju porotnika, odvjetnika, svjedoka i optuženih.

Kućanice (Desperate Housewives)

Serija čiju je premijeru 2004. godine gledalo preko 20 milijuna ljudi godinama je ostala jedna od najgledanijih serija. Svi znaju da je ovo serija o pet žena iz predgrađa čiji se životi iza zatvorenih vrata ipak značajno razlikuju od imidža koji pokazuju u javnosti. Ima tu spetki, laži, preljuba, tračeva, a svaka je epizoda upakirana tako da ćete jednostavno poželjeti još i još.

Kraljevska obitelj (Royals)

Ako vam je zanimljivo pratiti živote kraljevskih obitelji u današnje doba, ova bi serija mogla biti za vas. Portretira britansku kraljevsku obitelj, ali na vrlo dekadentan način. Ima tu spletki, zabadanja noževa u leđa, romansi, narušenih obiteljskih odnosa, ali sve je portretirano na jedan komičan način. Iako je ovo jedna razmažena obitelj, jamstvo je da će vas zabaviti i nasmijati.

Royals

Royals

Učitati još
Zatvori