Počinje ludilo filmsko ljeto u Splitu

Počinje ludilo filmsko ljeto u Splitu

WONDER WOMAN

Wonder Woman

Ludilo ljeto

Ljeto je pred nama, sezona je počela, a osim ludila na plažama i u klubovima, groznica ljetnih večeri zahvatila je i CineStar Split u Joker centru. Ludilo ljeto u CineStaru donosi pregršt dobrih filmova, povoljnije cijene ulaznica, odličnu zabavu i osvježenje za mlade. Tako će u utorak, 11. srpnja, sve kino ulaznice biti snižene na samo 10 kuna, u što su uključeni i svi dodaci (3D dodatak, LOVE BOX i VIP sjedala, dodatak za filmove trajanja 120 min i više, eXtreme dodatak…)

Prikazivat će se neka od najboljih filmskih ostvarenja ove godine, kao što su Spider-Man: Povratak kući, Wonder Woman, Transformers: Posljednji vitez, Luda Djevojačka, animirani film Kako je Gru postao dobar te mnogi drugi. Pretprodaja ulaznica je otvorena na stranici CineStar Split.

Kino & sladoled

Osim odličnog filmskog programa, svi posjetitelji do 19 godina dobivaju kornet sladoled gratis u Mc Donald’s-u u Joker centru. Zamijenite svoju kino ulaznicu slatkim osvježenjem. Akcija vrijedi nedjeljom, ponedjeljkom i utorkom u razdoblju od 9. srpnja do 31. kolovoza u CineStaru Split. A srijedom CineStar Split časti Slushy sokom sve posjetitelje! Sve informacije o akciji dostupne su na stranici blitz-cinestar.hr. Stoga povedite svoje najbliže u kino i uživajte u dugom, toplom ljetu uz Cinestar Split.

CineStar Split_Ludilo ljeto

Učitati još
Zatvori