Još tjedan dana do koncerta Manu Chaoa na Špancirfestu

Još tjedan dana do koncerta Manu
Chaoa na Špancirfestu

Svega dva i pol dana dijele nas od osamnaestog izdanja Špancirfesta koje će se održati od 19. do 28. kolovoza, a glazbeni program varaždinskog festivala kreativnosti obilježit će koncert Manu Chaoa i njegove La Venture. Miljenik hrvatske publike nastupit će na Pan pozornici u Starom gradu u utorak 23. kolovoza u trosatnoj eksploziji hitova kao što su Clandestino, Rainin’ in Paradize i Me Gustas Tu, a organizatori su odlučili razveseliti nekoliko sretnika koji će imati priliku upoznati svog idola nakon koncerta.

Poznat po svom društvenom aktivizmu i snažnim stihovima, Manu Chao jedan je od najutjecajnijih glazbenika u novijoj povijesti. Francuski umjetnik i aktivist španjolskog porijekla svoj je karakterističan zvuk gradio kroz razne punk utjecaje koje je uspješno spojio s lirikom šansone te ritmovima salse, regea i ska muzike. Zahvaljujući višesatnim energičnim nastupima, Manu puni dvorane i stadione te na čak sedam jezika pjeva o korumpiranosti politike, ljubavi, migracijama, životu u getu i slobodi mišljenja.

Manu Chao

Podsjećamo, program Špancirfesta odvija se cijeli dan, a večer je rezervirana za koncerte poznatih glazbenika. Manu Chao i La Ventura, Dub Fx, TBF, Frajle, Hladno pivo, Tony Cetinski, Laibach, Pips Chips & Videoclips, Matija Dedić, Tedi Spalato, Lea Dekleva i Zoran Predin, Esma Redžepova, Urban & 4, Zvonko Bogdan, Perpetuum Jazzile, Neno Belan i Fiumens Mediteran Orchestra, Rambo Amadeus te brojni drugi izvođači ljubitelje vrhunske glazbe će provesti na putovanje kroz razne žanrove na ukupno 3 velike i 2 manje festivalske pozornice.

Posebna pogodnost za obožavatelje Manu Chaoa je paket koji uključuje prijevoz autobusom ZG/VŽ/ZG i ulaznicu za koncert. Predviđeni polazak je u 16.30 sati sa zagrebačkog kolodvora, a povratak je u 1 sat u noći s varaždinskog kolodvora. Paket se može kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na stranici eventim.hr po cijeni od 250 kuna.

Sedmodnevne ulaznice za Pan pozornicu mogu kupiti za 350 kuna, a cijene dnevnih ulaznica kreću se od 70 kuna do 175 kuna za Manu Chao La Ventura. Cijena ulaznice za šest dana glazbenih programa na Croatia osiguranje pozornici je 250 kuna, dok se cijene dnevnih ulaznica kreću od 70 do 120 kuna. Programi na pozornici Kapucinski trg besplatni su za posjetitelje.

Manu Chao_vizual

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na njihovoj službenoj internetskoj stranici kao i na službenoj stranici festivala spancirfest.com, a prvo dvoje koje se javi na info@journal.hr može osvojiti Meet&Greet ulaznice za koncert Manu Chaoa!

Čestitamo Gabrijeli Japranin i Ivanu Hontiću na osvojenim kartama!

Učitati još
Zatvori