Kako izgleda nastavak ‘Love, Actually’

Kako izgleda nastavak
‘Love, Actually’

red-nose-actually-23mar17-07

Nakon više od mjesec dana čekanja, napokon je jučer navečer povodom Red Nose Day dana prikazan mini nastavak jednog od kultnog filmskog klasila – ‘Red Nose Day Actually’. Ponovno okupljena ekipa divnog filma ‘Love, Actually’ skupa s Mrs. Brow i Edom Sheeranom pomogla je dobrotvornoj organizaciji Comic Relief skupiti 71 milijun funti.

Mnogi slavni umjetnici, glumci i zvijezde prisustvovali su 16. Red Nose danu jučer, u petak, a jedan od vrhunaca večeri bilo je i prikazivanje ovog kratkog, no upečatljivog filma. Take That je sudjelovao u još jednom posebnom izdanju Carpool Karaoke s Jamesom Cordenom, dok je Ed Sheeran gostovao u komediji ‘People Just Do Nothing’. Sir Lenny Henry, Graham Norton, Russell Brand, Emeli Sande, Romesh Ranganathan, Jonathan Ross i French & Saunders također su svojim pojavljivanjem i sudjelovanjem pomogli pri skupljanju novca i donacija. Također su se osvrnuli i na tragediju, napad kod palače Westminster.

red nose 1

Ova jedinstvena dobrotvorna organizacija, koja komedijom i dobrim djelovanjem ispunjenim osmjesima, do sada je, od svog osnivanja 1985. godine, skupila više od 1 milijardu funti. Prvi Red Nose Day počeo se organizirati samo tri godine kasnije. A ovaj zadnji, stvarno je poseban – pogledajte dio i uvjerite se sami.

http://www.dailymotion.com/video/x5g3vai_love-actually-2017-update_tv

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori