Tisje Kljaković Braić u Zagrebu predstavlja novu knjigu koja će vas nasmijati do suza
Tisje Kljaković Braić u Zagrebu predstavlja novu knjigu koja će vas nasmijati do suza

Tisje Kljaković Braić u Zagrebu predstavlja novu knjigu koja će vas nasmijati do suza

Naša poznata umjetnica i spisateljica, Tisja Kljaković Braić izbacila je novu knjigu. Pita moja mama imate li jedno jaje, njezina prva knjiga za djecu. Riječ je o preslatkoj slikovnici u kojoj Tisja savršeno opisuje splitsko susjedstvo na zabavni način. Mala Nastja djevojčica je koja neprestano upada u razne avanture zbog svoje dječje znatiželje. Uz Nastju upoznajemo i razne osebujne likove, a pojavi se i Joško Jole Čagalj koji se doseli u njezinu zgradu.

U srijedu 6. prosinca 2023. posjetite promociju nove slikovnice slikarice, karikaturistice i spisateljice koja će se održati u Kaptol Boutique Cinema (Nova Ves 17, Zagreb) u 19 sati! Uz autoricu, o knjizi će govoriti Frakturin glavni urednik Seid Serdarević.

Tisja Kljaković Braić

Drugi likovi su solinski policajac Mile Gnu, koka Anđela koju je toliko stislo da ne može više nesti jaja, ljenjivac Božidar Božo Linčina i mnogi drugi životinjski likovi. Tisja je vijest o objavi knjige objavila na Instagram profilu i rekla kako je knjigu krenula pisati prošle zime. Pita mama imate li jedno jaje je urnebesna slikovnica s dozom sentimentalnosti koja ne podilazi djeci i do suza će nasmijati cijelu obitelj. Knjigu možete naručiti za 21,99 eura na Frakturi, a potražite je ovdje.

Podsjetimo, Tisja je autorica hit knjiga Oni i Oni 2 koje su oduševile javnost originalnim ilustracijama, duhovitim opisima, dalmatinskim humorom i štihom. Osim Oni, hit je bila i njezina U malu je uša đava.

čitanje knjiga

Foto: Fraktura, Pexels

Učitati još
Zatvori