Ljubavni romani idealni za vruće ljeto
Ljubavni romani idealni za vruće ljeto

Ljubavni romani idealni za vruće ljeto

Mnogi od nas tijekom godine nemaju dovoljno vremena, motivacije ili strpljenja za čitanje, stoga je ljeto idealno vrijeme da nadoknadimo sva propuštena štiva koja smo planirali pročitati. Ljetne romanse, ljubavi, avanture i zabave su ono o čemu većina mašta, ili smo nekad maštali. Ako niste jedni od onih koji provode misli u djela tako lako, već rado volite o tome pročitati, donosimo vam popis uzbudljivih i napetih ljubavnih naslova idealnih za čitanje u hladu i uživanju uz šum valova.

Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe i na ljetni odmor ponijeti bar jednu knjigu. Neće zauzeti puno mjesta, a pružit će vam mnogo mašte, pomoći da zaboravite na sve i uživate u zamišljenom svijetu.

Ljubavni romani idealni za vruće ljeto

Something Wilder, Christina Lauren

Ovaj roman idealan je za avanturiste. Naime, roman Christine Lauren Something Wilder prati sudbinu mlade Lily Wilder koja je naslijedila ručno crtane karte svog oca, poznatog lovca na blago. Budući da joj je novac prijeko potreban kako bi otkupila ranč koji je njezin otac prodao prije mnogo godina, a uz koji je sentimentalno vezana, vrlo domišljato iskoristi karte kako bi vodila turiste u lažnu potragu za blagom.

Osim te pustolovine, Lily očekuje još jedna. U njezin se život vraća stara simpatija Leo Grady, koji još uvijek gaji osjećaje prema Lily. Oboje se odupiru ponovnom povezivanju, no putovanje krene po zlu te moraju odlučiti hoće li riskirati svoje živote i srca u avanturi života. Roman možete naručiti u Kindle izdanju putem Amazona.

Bet on It, Jodie Slaughter

Kad ljubiteljica binga Aja Owens upozna Walkera Abbotta, unuka jednog od njezinih starijih prijatelja koji igraju bingo, između njih počinju tinjati iskre. Naime, Walker Abbott u Greenbelt, u Južnoj Karolini dolazi zbog bolesne bake te jedva čeka da ona ozdravi kako bi se mogao vratiti svom normalnom životu. Međutim, baš kad pomisli da ima sve konce u rukama, u njegov životu ulazi Aja koja će mu poremetiti planove.

Bet on It je nevjerojatno zabavna, emotivna romansa u koju ćete se zaljubljivati iz stranice u stranicu, a nabaviti ju možete u kindle izdanju.

Husband Material, Alexis Hall

Riječ je o nastavku ove popularne moderne queer romanse Boyfriend Material iz 2020. kada su se Luc i Oliver upoznali, pretvarali se da su se zaljubili, a na kraju se i stvarno zaljubili. Nosili su se sa slomljenim srcem i razočarenjem te nakraju smislili način da veza uspije. Nastavak se nametnuo sam po sebi. Radnja romana Husband Material vrti se oko sljedećeg važnog koraka u vezi, braka. Autorica Alexis Hall se bavi dilemom koja je poznata mnogim parovima – svi naši prijatelji se vjenčaju, a što ćemo mi dalje? Roman oslikava društvenu situaciju i pritisak koji se vrši na mlade kako bi stupili u brak. Kako će završiti njihova veza i zašto je Oliver savršen materijal za supruga, saznajte u romanu.

People We Meet on Vacation, Emily Henry

Poppy i Alex na prvi pogled nemaju ništa zajedničko. Ona je divlje dijete, a on povučen. Ona ima nezasitnu želju za lutanjem, on radije ostaje kod kuće s knjigom. Ipak, jedan ih je ključni trenutak povezao i zauvijek spojio.  Otkako su dijelili auto na putu s koledža prije mnogo godina, oni su postali najbolji prijatelji. Veći dio godine žive odvojeni – ona je u New Yorku, a on u njihovom malom rodnom gradu. Svakog ljeta, već deset godina odu na veličanstveni tjedan zajedničkog odmora. Do prije dvije godine kada su sve pokvarili i od tada nisu razgovarali.

Iako Poppy ima sve što poželi, zapela je u kolotečini, a jedino kad je zadnji put bila istinski sretna jest na posljednjem putovanju s Alexom. Tako se odlučila uvjeriti ga da odu na još jedan zajednički odmor. Na njezino iznenađenje, on pristaje.

Goodreads je roman proglasio najboljim ljubavni romanom 2021. g., stoga je to još jedan od razloga zašto bi se People We Meet on Vacation svakako trebao naći u vašoj torbi za plažu.

 Foto: Pexels, Instagram

Učitati još
Zatvori