Treći Journal Book Club je iza ugla, a s njim i otkačeno društve Iline, Ane i Tee

Treći Journal Book Club je iza ugla, a s njim i otkačeno društve Iline, Ane i Tee

Treći je Journal Book Club iza ugla, a ovog se puta družimo u ponedjeljak 31. svibnja u 18 sati. Ovog smo mjeseca čitale bestselleru knjigu Moja godina odmora i opuštanja autorice Ottesse Moshfegh koja je u izdanju Vuković&Runjić svježe stigla na police naših knjižara. Škicamo je već neko vrijeme na engleskom jeziku, a čim je stigao hrvatski prijevod knjigu smo odmah odabrale za novi Journal Book Club.

Stigla je tako u ruke čak 10 sretnih čitateljica koje će se moći pridružiti našoj moderatorici Ilini Cenov i ovog puta otkačenim gošćama – Ani Jembrek (Knjige su moj svijet) i Tei Špoljar (Delighted Bookworm).

Ilinine recenzije redovito čitate na Journalu, a njezin čitateljski ukus donosi nam i brojne skrivene naslove iz književnosti u koje se lako zaljubiti. Više nam je puta skrenula pozornost na izvrsne europske, ali i domaće autore knjiga. Kad ne radi kao pravnica, pronaći ćete ju u prirodi gdje voli provoditi vrijeme s obitelji, u vintage trgovinama modom, ali posebice na sofi uz knjigu u društvu pseće mezimice Bele.

Ana Jembrek

Ovog će joj se puta pridružiti Ana Jembrek, jedna od onih book blogerica čije komentare na knjige pratimo na Instagramu, ali ne zaobilazamo njezin blog na kojem piše divne recenzije i osvrte. Upravo smo u njezinom društvu otvorile book club prije nekoliko mjeseci, a sad će s nama komentirati još jednu knjigu. Ana, inače i operna pjevačica, nas je već pustila i u svoj ugodan reading corner u kojem, pak, ima mačje društvo i pregršt knjiga koje joj poželimo ukrasti s police.

Novo lice u Journal Book Clubu ovog je puta Tea Špoljar koju već neko vrijeme pratimo na njezinom Instagram profilu Delighted Bookworm. Njezina publika tek je počela rasti, a posebno nas je privukla ambicija s kojom piše o knjigama razno raznih žanrova, osmišljava i snima intervjue te smišlja kojekakav sadržaj koji bi mogao zainteresirati mnoge ljubitelje knjiga.

Kako se pridružiti trećem Journal Book Clubu?

Ilina, Ana i Tea razgovarat će o knjizi 31. svibnja u 18 sati, a vi ih možete pratiti preko live streama na Journalovom YouTube kanalu. Pridružite se, komentirajte i pitajte naše gošće o svemu što vam je zapelo za oko kod knjige ili vas interesira.

Stay tuned jer uskoro donosimo nove detalje!

Foto: Ilina Cenov, Ana Jembrek, Tea Špoljar

Učitati još
Zatvori