4 knjige zbog kojih ćete se osjećati sretno i zadovoljno

4 knjige zbog kojih ćete se
osjećati sretno i zadovoljno

”Vrijeme prolazi, a ja ne pridajem dovoljno pažnje stvarima koje su doista važne’- zaključak koji je natjerao autoricu Gretchen Rubin da napiše knjigu ‘Projekt sreća’. Knjiga je puna humora i dubokih promišljanja. Prati njene pustolovine na kojima pokušava otrkiti kako biti sretan u životu. Gretchen vas vodi u svoju 12-mjesečnu pustolovinu u kojoj se usredotočila na poznate lekcije o sreći, počevši od Aristotela pa sve do Oprah. Očaravajuća i zabavna, ova će vas knjiga odvesti na put na kojem ćete preispitati svoje osjećaje o onome što vas usrećuje i nadahnuti vas da sami osmislite vlastiti ‘Sreća Projekt’.

”Ne morate živjeti svoj život onako kako drugi od vas očekuju. Možete postići puno više ako uzmete sudbinu u svoje ruke i odlučite početi ostvarivati svoje najdublje snove.“- riječi su Chrisa Guillebaua, autora knjige ‘Umijeće nekonformizma’ koji piše o nekonvencionalnim načinima življenja i putovanja. Ova knjiga inspirirati će vas da zavirite duboko u sebe i oživite svoje snove. Poslužiti će vam kao vodič koji će vam pomoći da živite život kakav oduvijek priželjkujete, kao i odličan primjer koji će vam pokazati kako možete putovati oko svijeta.

Garance Dore, utjecajna je francuska modna blogerica čija će knjiga ‘Love X Style X Life‘ postati vaša osobna modna Biblija. Pisana u stilu osobnog dnevnika govori o stilu, ljepoti, bontonu i ljubavi. Uvid u njen život, znanja i mudrosti koje je prikupila tijekom godina, učiniti će da se osjećate sretno i da probudite ‘chic’ fashionisticu u sebi.

‘Učeći pet jezika ljubavi’ Gary Chapmana knjiga je koja sadrži jednostavne korake koje trebate poduzeti kako biste istinski mogli nekoga voljeti. Nekoliko ideja iz ove knjige pomoći će vam da shvatite svoju vezu i izgradite trajni ljubavni odnos. Nekad je potrebno pročitati ono što već sami znamo kako bismo mogli definirati svoje probleme i moguća rješenja.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori