Knjige koje će vas naučiti maksimalno uživati u životu

Knjige koje će vas naučiti
maksimalno uživati u životu

Ako niste pobornik knjiga o samopomoći, raznih dosadnih priručnika i banalnih knjiga koje pretaču iz šupljeg u prazno već tisuću puta prožvakane mantre o sreći, možda je vrijeme da inspiraciju za dobar, ispunjen i život ispunjen užitkom potražite u ovih pet knjiga. Jedno je sigurno – uživat ćete u inspirativnim slikama i dobro se zabaviti.

The ONE Thing: The Surprisingly Simple Truth Behind Extraordinary Results, Gary Keller & Jay Papasan

Ova knjiga, osim što ima jako dugi naslov, specifična je i po tome što donosi je čak 350 puta bila na prvom mjestu bestselera uključujući magazine Wall Street Journal, NewYork Times i USA Today. Da ne otkrivamo mnogo, knjiga je uspješan i zabavan, a mnogi kažu i jako praktičan vodič kako se maksimalno fokusirati na ono bitno u životu kako biste postigli uravnotežen i zadovoljan život. Knjigu možete naručiti putem stranice amazon.com, nećete požaliti!

Fictitious dishes

Fictitious dishes

Fictitious Dishes: An Album of Literature’s Most Memorable Meals, Dinah Fried

Osim postizanja mentalne i duhovne ravnoteže, svakako trebate razmišljati i o uravnoteženom osjetilnom životu… A nema li bolje stvari od sreće koju pruža hrana i piće? Knjiga donosi pedeset prekrasnih slika objeda slavljenih u raznim književnim djelima. Odlična je inspiracija za bezvremenska jela koja će vas instantno teleportirati u neki od kultnih književnih likova. Ako ste se ikada pitali kako je Alisa doživjela svoj obrok – ovako ćete saznati iz prve ruke.

Fictitious dishes

Fictitious dishes

The Subtle Art of Not Giving a Fuck, Mark Manson

Ovo je definitivno knjiga samopomoći za sve one koji mrze knjige o samopomoći. Kako postići taj zen ne-uzrujavanja, no kroz jedan specifičan pročišćen način, saznat ćete s ovom pitkom i učinkovitom knjigom. Naručiti ju možete putem markmanson.net ili u bolje opremljenim knjižarama.

A post shared by Julia Marbella (@travchenko) on

The Happiness Project, Gretchen Rubin

Autorica je ovom knjigom podijelila sa čitateljima kako postići sreću i sve ono što je naučila u svim aspektima svog života. Ova inspirativna knjiga donosi radnju od jedne godine i sve što je uspjela kroz to vrijeme postići – otkrivajući i načine te trikove koje je koristila. Iako ne spada u knjige o samopomoći, svakako je od velike pomoći na putu uživanja, zadovoljstva i maksimalnom iskorištavanju života do posljednjeg atoma sreće.

O’s Little Book of Happiness, O, The Oprah Magazine

Knjiga ispunjena trenucima, esejima i savjetima iz popularnog magazina Oprah Winfrey. Uzmite vremena, napunite kadu, natočite si čašu omiljenog pića, zapalite svijeće… učinite sve što će ostvariti najudobniju atmosferu te ju začinite s ovom knjigom. Uživanje u životu započinje s prvom stranicom ove knjige.

Učitati još
Zatvori