Zašto internet danas bruji o pojavljivanju Jenne Ortege i Aubrey Plaze na dodjeli nagrada SAG?
Zašto internet danas bruji o pojavljivanju Jenne Ortege i Aubrey Plaze na dodjeli nagrada SAG?

Zašto internet danas bruji o pojavljivanju Jenne Ortege i Aubrey Plaze na dodjeli nagrada SAG?

Kad ste jutros otvorili Instagram, sigurno ste uočili pregršt fotografija i Reelsa s Jennom Ortegom i Aubrey Plazom na pozornici dodjele nagrada SAG.

Zašto internet danas bruji o te dvije odlične glumice?

Jenna Ortega i Aubrey Plaza na dodjeli nagrada SAG

Na istoj valnoj duljini

Producenti dodjele nagrada SAG, koja se jučer održala u Los Angelesu, mudro su spojili ovaj glumački par na pozornici te tako dobili televizijski trenutak o kojem se i danas govori.

Naime, obje glumice poznate su po svojim sarkastičnim ulogama vječno namrgođenih djevojaka, a taj imidž uspješno održavaju i prilikom davanja intervjua te na crvenom tepihu.

Zabilježeno je i kako su 38-godišnju Aubrey Plazu više puta zamijenili za “glumicu u seriji Wednesday”, u kojoj je prošle godine briljirala 20-godišnja Jenna Ortega.

To, naravno nije čudno s obzirom na to da glumice i fizički nalikuju jedna drugoj, a i s obzirom na ulogu mrzovoljne April u kultnoj seriji Parks and Recreation, koju je Aubrey godinama fantastično glumila.

Napokon zajedno na sceni

Fanove na društvenim mrežama oduševila je činjenica da su holivudski producenti napokon spojili ove dvije glumice na sceni, barem na nekoliko minuta, a Jenna i Aubrey su se potrudile da iskoriste svaki trenutak.

Nakon desetak sekundi neugodne šutnje, Aubrey je napokon prozborila i rekla: “Ne znam zašto su nas spojili”.

“Znam”, odgovorila je Ortega i dodala: “nemamo ništa zajedničko”.

“Trebale bi pronaći ljude koji su to napravili”, rekla je Aubrey, a zatim su zajedno nastavile: “i prokleti njihove obitelji, a zatim gledati kako loša sreća prati njihove potomke u idućih sedam generacija”.

“Ok, sad vidim sličnost” riječi su kojima je Plaza završila dijalog koji je nasmijao i oduševio publiku u dvorani te komentatore na društvenim mrežama.

Glumice su zatim su objavile da je nagradu za najbolju mušku ulogu u televizijskom filmu ili limitiranoj seriji dobio Sam Elliot.

Izazovne haljine za dodjelu prestižnih glumačkih nagrada

Inače, i sama Jenna Ortega bila je nominirana za najbolju glumicu u humorističnoj seriji Wednesday,  dok je serija The White Lotus, u kojoj glumi Aubrey Plaza, sinoć osvojila nekoliko nagrada.

Obje glumice izabrale su izazovne haljine s prorezima, a dok je Jenna Ortega blistala u crnoj haljini s potpisom Versace, bakrena svjetlucava haljina Michaela Korsa, koju je odjenula Aubrey Plaza, podijelila je mišljenja.

Jenna Ortega, Aubrey Plaza i Haley Lu

Najslađi TV trenutak za introverte diljem svijeta

“Njih dvije trebale bi dobiti svoj show”, zaključili su brojni fanovi na Instagramu koji ne prestaju dijeliti fotografije i video montaže ovog urnebesnog dvojca.

Hoće li Hollywood uslišiti njihove želje, doznat ćemo uskoro.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori