Tri koncerta u Zagrebu kojima se posebno radujemo
Tri koncerta u Zagrebu kojima se posebno radujemo

Tri koncerta u Zagrebu kojima se
posebno radujemo

Osim u sjajnoj kazališnoj, zagrebačka će publika ove jeseni moći uživati i u sjajnoj glazbenoj ponudi. Povratak u grad u kojem su ostvarili svoje muzičke početke najavila su dva popularna domaća rock benda i violončelistički duo koji je postao planetarna senzacija. Sve detalje o ovim glazbenim poslasticama i tri koncerta pred nama donosimo u nastavku!

Kraljevi Zapruđa i Utrina osvajaju Šalatu

Najzagrebačkiji od svih zagrebačkih bendova napokon će stati pred svoj grad! Dvije godine nakon prvotnog zakazivanja, kultni rock band Pips Chips & Videoclips stiže na Šalatu. Ondje će u subotu 10. rujna održati veliki koncert kojeg zagrebačka publika nestrpljivo iščekuje posljednje dvije godine.

Naime, koncert je izvorno zakazan za rujan 2020. godine, no pandemija koronavirusa spriječila je njegovo održavanje. Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum, a one koji ih nisu imali priliku ugrabiti razveselit će vijest da je u prodaju pušten novi kontingent ulaznica.

Rastanak sa svjetskom glazbenom senzacijom

U ponedjeljak 19. rujna u prostoru Arene Zagreb po posljednji ćemo puta, barem za neko vrijeme, imati priliku prisustvovati koncertu dua 2CELLOS. Violončelisti Luka Štulić i Stjepan Hauser obavijestili su obožavatelje kako je nakon 10 provedenih godina njihovoj suradnji došao kraj.

Posljednji koncert europskog dijela oproštajne karijere održat će se upravo u Zagrebu, gradu u kojem je sve počelo. Sjajna je vijest što karata još uvijek ima u prodaji pa će svi zainteresirani dobiti priliku prisustvovati ovom povijesnom koncertu.

Dečki iz Gajnica spremaju opaku proslavu

Serijom od 35 koncerata Hladno Pivo je odlučilo s publikom proslaviti 35 godina karijere. Vrhunac velike turneje zakazan je u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu, za petak 14. listopada.

Centralna proslava zakazana je upravo u gradu u kojem je i startalo njihovo glazbeno putovanje. I to na lokaciji za koju ih vežu neke od najljepših uspomena. Bend će protresti kompletnu pjesmaricu te proći kroz svoju tri i pol desetljeća dugu karijeru, a vjerujemo kako će koncert okupiti pripadnike svih generacija.

Foto: Unsplash, Instagram

Učitati još
Zatvori