Mjesec dana do posljednjeg koncerta 2CELLOS u Areni Zagreb
Mjesec dana do posljednjeg koncerta 2CELLOS u Areni Zagreb

Mjesec dana do posljednjeg koncerta
2CELLOS u Areni Zagreb

Zadnja prilika da se uživo posluša 2CELLOS, hrvatska najpopularnija glazbena senzacija. Osim popularnosti u glazbenom smislu, njihova osobnost, karizma i talent postali su poznati diljem svijeta.

2CELLOS u Areni Zagreb

Nakon provedenih 10 godina kao 2CELLOS, izdanih 6 studijskih albuma, skupljenih više milijardi streamova, nastupa na kultnim mjestima i prodanih skoro milijun ulaznica za svoje energične nastupe, duo Luka Šulić i HAUSER svoj će posljednji nastup u Zagrebu kao i posljednji nastup u Europi održati za mjesec dana. Ova je godina zadnja u kojoj nastupaju kao planetarno popularni duo 2CELLOS.

Za mlade dečke koji su prije desetak godina sjedili u Londonu i smišljali kako da naprave nešto eksplozivno, drugačije i novo, razvoj događaja koji ih je doveo do ove točke u vremenu nisu mogli pretpostaviti niti u najluđim snovima.

Ekspresivne i emotivne verzije pop hitova

U svojim kreativnim procesima uspjeli su klasičnom glazbom isporučiti duboke ekspresivne i emotivne verzije pop hitova. U tome leži tajna njihovog uspjeha i ostavština glazbenom svijetu. Koliko su cijenjeni govori brzina kojom se ulaznice prodaju jer inters za koncert u Zagrebu raste iz dana u dan.

2Cellos

Za razliku od ostatka turneje, ovaj koncert za 2CELLOS ima posebno značenje jer svirka na ‘domaćem terenu’ ima veću težinu nego na međunarodnom tržištu, pa je tako i emocija snažnija te odgovornost puno veća. Zagreb se, prema odluci ovih virtuoza, našao na posljednjem mjestu europskog dijela turneje i to s razlogom. Naime, prema riječima slavnog dvojca „Tu smo sve počeli, tu želimo i završiti“.

To je ujedno i prilika za sve fanove iz Hrvatske i okolice da zadnji put vide i čuju 2CELLOS uživo. I kao što su sami naveli, ova će turneja biti nabijena energijom i emocijama kao niti jedna do sada.

Naša najveća svjetska glazbena senzacija svoj zadnji koncert u Europi kao 2CELLOS održat će 19. rujna u Areni Zagreb, a ulaznice su u prodaji putem sistema Eventim.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori