U Zagrebu će uskoro koncert održati pjevač čiji je hit osvojio društvene mreže
U Zagrebu će uskoro koncert održati pjevač čiji je hit osvojio društvene mreže

U Zagrebu će uskoro koncert održati pjevač čiji je hit osvojio društvene mreže

Pred zagrebačku publiku se vraća pjevač čija je pjesma Another Love proteklih mjeseci poharala društvene mreže. Riječ je o mladom britanskom kantautoru Tomu Odellu čiji će se koncert u Tvornici kulture održati 1. listopada.

Izuzetno talentirani kompozitor i tekstopisac, Tom Odell je poznat po svojim grandioznim melodijama i emotivnim nastupima, a uz brojne nagrade bilježi više od 2 milijuna prodanih ploča. Njegovi nastupi nezamislivi su bez klavira, koji je glavni instrument kroz koji kanalizira osjećaje.

Tom Odell

Pjesma koja se vratila na top ljestvice

Nastup je zakazan u sklopu velike europske turneje koja je nazvana po posljednjem, četvrtom albumu Monsters. Ipak, ime Toma Odella na glazbenim ljestvicama diljem Europe ove godine nije osvanulo zbog novih pjesama, već mu je to omogućila pjesma koju je izdao još 2012. godine.

Radi se naravno o megahitu Another Love, pjevačevom prvom singlu koji ga je odmah katapultirao među najjača mlada imena britanske glazbene scene. Svojevrsnom revivalu ove pjesme uvelike je pridonijela društvena mreža TikTok. Do sada je kreirano više od 100 tisuća videa koji su bili upotpunjeni dionicama ove pjesme.

Također, impozantno zvuči podatak kako je u kolovozu 2022. godine pjesma dosegnula brojku od milijardu preslušavanja na platformi Spotify. Uživo će je moći čuti svi oni koji se te subote zapute u Tvornicu kulture. Svi detalji o koncertu dostupni su ovdje.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori