CRO Dance is back: Colonia, Karma, ET i mnogi drugi na čije koncerte idemo ovih dana
CRO Dance is back: Colonia, Karma, ET i mnogi drugi na čije koncerte idemo ovih dana

CRO Dance is back: Colonia, Karma, ET i mnogi drugi na čije koncerte idemo ovih dana

Pred nama je sjajna glazbena jesen koju će obilježiti i nastupi domaćih zvijezda uz koje su mnogi od nas odrasli. Ranije smo vas obavijestili kako Vesna Pisarović u Ciboni sprema veliki glazbeni spektakl, zakazan za 10. studeni, a sada vam otkrivamo i kako nas u listopadu čeka i Cro dace night! Colonia, Karma i ET udruženi u projekt pod nazivom Flashback – Back To The R’00ts predstavit će se zagrebačkoj publici po prvi put u klubu Boogaloo u petak, 13. listopada.

A dok pripremamo plesne pokrete za neke od najpoznatijih domaćih dance hitova, razveselit će vas informacija kako i rujan u Zagrebu donosi niz sjajnih nastupa stranih i domaćih glazbenika. Od popa, preko rocka pa sve do trepa. Popis je tu, a navedeni koncerti prezentirani su prema datumu izvođenja. Na vama je sada samo odabrati one koji su vam najviše “po guštu”.

Stereo MC’s

Britanska elektro hip hop senzacija vraća se u Hrvatsku. Stereo MC’s  u subotu, 16. rujna u zagrebačku Tvornicu kulture unijet će dašak nostalgije i zvuk devedesetih te rasplesati publiku uz neke od svojih najvećih hitova.

Ida Prester i Lollobrigida

Šećer na kraju tjedna, ali i ovogodišnjeg izdanja Burger Festivala zasigurno je nastup Ide Prester i Lollobrigide, koji je rezerviran za nedjelju, 17. rujna. 

TRIBUTE TO – ELVIS MEETS ABBA

Grossi & The Dreamers spajaju dvije glazbene senzacije u jedinstveni glazbeni doživljaj. Elvis u izvedbi izvanrednog vokala Grossija te ABBA  višeglasnoj izvedbi genijalnih mladih vokalistica zapalit će Tvornicu kulture u petak, 21. rujna.

ŽIVA

Lucija Ivšić mnogima je poznato ime iz benda Punčke, a danas djeluje kao umjetnica ŽIVA, što je ujedno i ime njezinog album prvijenca. Isti će zagrebačkoj publici predstaviti na koncertu koji je u Tvornici kulture zakazan za petak, 29. rujan.

PS: Našeg razgovora s mladom glazbenicom možete se prisjetiti ovdje.

marisol

Zadnjeg dana ljeta, u petak, 22. rujna, u Tvornicu kulture stiže elektro-akustični dio čiji novi singl nosi upravo ime godišnjeg doba na izmaku. Na ovom samostalnom koncertu marisol će publici predstaviti novosti iz vlastite radionice.

nemanja

Pulsko-zagrebački global beat bend nemanja će nakon dvije godine napokon izaći pred zagrebačku publiku i predstaviti svoj novi album. Njihova nastup zakazan je za petak, 22. rujna u Petom kupeu.

O novom albumu imali smo priliku razgovarati s Lukom Šipetićem, a što nam je otrkio doznajte ovdje.

Adastra

Pripremite se za naelektrizirano glazbeno putovanje dok se Adastra, kultni zagrebački bend, sprema počastiti svoju publiku dugo očekivanim petim albumom Tajni prolaz. U subotu, 23. rujna će vas dočekati sa prvim danom jeseni i koncertom promocijom albuma u klubu Sax.

God Is an Astronaut

Dugoočekivani zagrebački koncert irskih post rock velikana God Is An Astronaut zakazan je za nedjelju, 24. rujna u Klubu Močvara. Uz okupljenu će publiku proslaviti 20 godina postojanja benda.
koncert

Senidah

Novu glazbenu sezonu u klubu Boogaloo otvorit će trap diva Senidah. Novi susret sa zagrebačkom publikom zakazala je za subotu, 30. rujna. 

Lil Drito

Kraj mjeseca rezerviran je za Lil Drito, verziju Drita koja služiti kao platforma za isticanje novih imena na glazbenoj sceni. Naglasak ovog glazbenog druženja koje je u Tvornici kulture zakazano za subotu, 30. rujan stavljen je na trap/r’n’b zvukove.

Goran Bare & Majke tour

Subota, 30. rujna rezervirana je i za nastavak Goran Bare & Majke tour, velikog rock putovanja koje će  pred Zagrepčanima biti izvedeno u Košarkaškom centru Dražen Petrović. Publika će imati priliku uživati u najvećim hitovima ove rock grupe kao što su Budi ponosan, Mene ne zanima, Mršavi pas, Teške boje, Vrijeme je da se krene…

Foto: Pexels, Unsplash

Učitati još
Zatvori