Back to the club: Pripremite se, rujan vrvi fantastičnim koncertima
Back to the club: Pripremite se, rujan vrvi fantastičnim koncertima

Back to the club: Pripremite se, rujan
vrvi fantastičnim koncertima

Prethodno smo najavili kako će se u mjesecu pred nama održati dva velika koncerta domaćih izvođača. Pips, Chips i Videoclips su dugoiščekivani susret sa zagrebačkom publikom zakazali za 10. rujan, a samo devet dana kasnije dobit ćemo priliku oprostiti se od dua 2CELLOS.

Naime, violončelisti Luka Štulić i Stjepan Hauser obavijestili su obožavatelje kako je nakon 10 provedenih godina njihovoj suradnji došao kraj. A upravo je koncert u Zagrebu posljednja stanica europskog dijela oproštajne turneje.

Koncerti rujan 2022

Dan G: 10. rujan 

Subota 10. rujna svojevrsni je dan G(lazbe) jer su toga datuma, uz koncert Pipsa, zakazana još tri glazbena događanja. Jedinstveni glazbeno-scenski spektakl Electronic Beats festival rasplesat će vas na dvije kultne lokacije grada Zagreba.

U poslijepodnevnim satima kod Kockice progresivni mladi umjetnici iz cijele Europe spojit će zagrebačku povijesnu arhitekturu sa inovativnim zvukovima budućnosti. Večernji sati donose nastavak partija u klubu Peti Kupe.

Koncerti rujan
Koncerti

Garaža MSU-a postaje party zona

Iste večeri u garaži Muzeja suvremene umjetnosti održat će se novo izdanje RNB Confusion programa, koje nosi naziv BACK TO THE CITY.

Garaža MSU-a postat će poprište još dva sjajna glazbena tuluma. Ondje nas u subotu 24. rujna očekuje novo izdanje BSU eventa, koji ovoga puta nosi naziv Homecoming.

PS: Muzej suvremene umjetnosti će ugostiti i rođendanski tulum organizacije Lollipop, koji je zakazan za 17. rujan.

Koncerti

HALA Zagreb postaje hit glazbena destinacija

Hit glazbena lokacija prema najavama postat će HALA Zagreb, koja će ovog rujna ugostiti čak dva glazbena festivala. Od četvrtka 8. rujna do nedjelje 11. rujna ondje će se održavati Brijačnica Open Air. Festival se vraća nakon dvije godine stanke, a među najavljenim izvođačima istaknut ćemo predviđene nastupe Partibrejkersa, MORTA, Lollobrigide i Pocket Palme.

*mala izmjena: Program je zbog najavljene kiše prebačen u prostor Tvornice kulture.

Već narednog vikenda ondje stižu novi izvođači! Ha La Land Gin & Beer festival zakazan je od 15. do 18. rujna, a donosi i nastupe Vesne Pisarović, Songkillersa te Zsa Zse.

koncert

Slavljenje hip hop & r’n’b kulture

Dvorište AKC Medika ugostit će od 15. do 18. rujna Reunited festival hip hop kulture. Organizatori otkrivaju kako je riječ o “good vibes festival punom battleova, izvođača, radionica te brake i graffiti jama”.

Kraj mjeseca rezerviran je za Lil Drito, verziju Drita koja će služiti kao platforma za isticanje novih imena na glazbenoj sceni. Naglasak ovog glazbenog druženja koje je zakazano za 30. rujan stavljen je na trap/r’n’b zvukove.

Ps: Obožavatelje trap glazbe doći će na svoje i u listopadu, kada veliki samostalni koncert u Tvornici kulture sprema Hiljson Mandela.

Uz glazbenu, budi se i klupska scena. Rujan doista miriše na zabavu!

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori